Canon med nye høyhastighetsskrivere

PUBLISERT: 6 mai 2016
OPPDATERT: 6 mai

Canon Europa, lanserer nye sort-hvitt- og fargeskrivere: i-SENSYS LBP351x, LBP352x, LBP710Cx og LBP712Cx. Modellene er utviklet for å møte utskriftsutfordringene i større foretak, og byr på økt produktivitet og fleksible konfigurasjonsløsninger i en solid og kompakt design.

De nye skriverne hever listen for produktivitet i i-SENSYS-serien, og er designet for krevende arbeidsgrupper i en rekke sektorer, blant annet helseforetak, juridisk virksomhet og detaljhandel. Med utskriftshastigheter fra henholdsvis 55 og 62 sider i minuttet, sørger i-SENSYS LBP351x og LBP352x for optimal effektivitet i virksomheter med høye sort-hvitt-volumer. Produktiviteten på arbeidsplassen økes ytterligere med i-SENSYS LBP351x og LBP352x med papirkapasitet på opptil 3 600 ark. i-SENSYS LBP710Cx skriver ut 33 sider i minuttet i farger og har maksimal kapasitet på 2 300 ark, mens i-SENSYS LBP712Cx skriver ut 38 sider i minuttet i farger, og har papirkapasitet på 1 200 ark.

De nye enhetene er kompakte og dermed enkle å plassere, selv på steder der det er trangt om plassen, slik at bedrifter kan opprettholde kontakten med kunder, klienter og kolleger og jobbe mer effektivt. Fleksible konfigurasjonsløsninger dekker spesielle utskriftsbehov i en rekke miljøer, og det er også mulig å utvide med fire ekstra papirmagasiner og spesialmedier, for eksempel til spesialpapir til kontoutskrifter og resepter. i-SENSYS LBP710Cx og i-SENSYS LBP712Cx har i tillegg ny høykvalitets fargetoner med økt kapasitet, noe som betyr at det går lenger tid mellom hver gang du må skifte kassett. Dermed kan bedriften kutte kostnadene, samtidig som de øker effektiviteten.

Begge seriene har mulighet for mobil utskrift og nettskytilkobling. Med støtte for Apple AirPrint™ og Mopria kan ansatte skrive ut dokumenter fra kompatible mobile enheter når de er på farten. Bedrifter som bruker Google Cloud Print, vil

Iacob Bjørnebye, produktsjef for laser i Canon Norge.
Iacob Bjørnebye, produktsjef for laser i Canon Norge.

sette pris på at dette også støttes. I tillegg får du sømløs integrering med Canons plattform for utskriftsstyring, uniFLOW, som gir arbeidsgruppene i hele virksomheten tilgang til bedriftsfunksjonalitet. Canons Quick First-Print-teknologi sørger for at dokumentene skrives ut på et øyeblikk, selv fra hvilemodus, noe som øker effektiviteten ytterligere. Enhetene støtter også skriverspråkene PCL5e/6 og Adobe PostScript som er bransjestandard, noe som gjør det enkelt å integrere enhetene i et nettverk.

–Disse enhetene tilfører økt hastighet og produktivitet i-SENSYS-serien, og gjør det mulig for Canon å tilby et allsidig skriverutvalg til kundeorienterte vertikale markeder der plass ofte er en viktig faktor. I bedriftsmarkedet er tid penger, og de nye i-SENSYS-modellene er utviklet med fokus på produktivitet og fleksibilitet. Med støtte for høy utskriftshastighet, stor papirkapasitet og ny tonerteknologi, nyter travle miljøer godt av en rask og profesjonell løsning som optimaliserer produktiviteten på arbeidsplassen, sier

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik