Canon med nye høyhastighetsskrivere

PUBLISERT: 6 mai 2016
OPPDATERT: 6 mai

Canon Europa, lanserer nye sort-hvitt- og fargeskrivere: i-SENSYS LBP351x, LBP352x, LBP710Cx og LBP712Cx. Modellene er utviklet for å møte utskriftsutfordringene i større foretak, og byr på økt produktivitet og fleksible konfigurasjonsløsninger i en solid og kompakt design.

De nye skriverne hever listen for produktivitet i i-SENSYS-serien, og er designet for krevende arbeidsgrupper i en rekke sektorer, blant annet helseforetak, juridisk virksomhet og detaljhandel. Med utskriftshastigheter fra henholdsvis 55 og 62 sider i minuttet, sørger i-SENSYS LBP351x og LBP352x for optimal effektivitet i virksomheter med høye sort-hvitt-volumer. Produktiviteten på arbeidsplassen økes ytterligere med i-SENSYS LBP351x og LBP352x med papirkapasitet på opptil 3 600 ark. i-SENSYS LBP710Cx skriver ut 33 sider i minuttet i farger og har maksimal kapasitet på 2 300 ark, mens i-SENSYS LBP712Cx skriver ut 38 sider i minuttet i farger, og har papirkapasitet på 1 200 ark.

De nye enhetene er kompakte og dermed enkle å plassere, selv på steder der det er trangt om plassen, slik at bedrifter kan opprettholde kontakten med kunder, klienter og kolleger og jobbe mer effektivt. Fleksible konfigurasjonsløsninger dekker spesielle utskriftsbehov i en rekke miljøer, og det er også mulig å utvide med fire ekstra papirmagasiner og spesialmedier, for eksempel til spesialpapir til kontoutskrifter og resepter. i-SENSYS LBP710Cx og i-SENSYS LBP712Cx har i tillegg ny høykvalitets fargetoner med økt kapasitet, noe som betyr at det går lenger tid mellom hver gang du må skifte kassett. Dermed kan bedriften kutte kostnadene, samtidig som de øker effektiviteten.

Begge seriene har mulighet for mobil utskrift og nettskytilkobling. Med støtte for Apple AirPrint™ og Mopria kan ansatte skrive ut dokumenter fra kompatible mobile enheter når de er på farten. Bedrifter som bruker Google Cloud Print, vil

Iacob Bjørnebye, produktsjef for laser i Canon Norge.
Iacob Bjørnebye, produktsjef for laser i Canon Norge.

sette pris på at dette også støttes. I tillegg får du sømløs integrering med Canons plattform for utskriftsstyring, uniFLOW, som gir arbeidsgruppene i hele virksomheten tilgang til bedriftsfunksjonalitet. Canons Quick First-Print-teknologi sørger for at dokumentene skrives ut på et øyeblikk, selv fra hvilemodus, noe som øker effektiviteten ytterligere. Enhetene støtter også skriverspråkene PCL5e/6 og Adobe PostScript som er bransjestandard, noe som gjør det enkelt å integrere enhetene i et nettverk.

–Disse enhetene tilfører økt hastighet og produktivitet i-SENSYS-serien, og gjør det mulig for Canon å tilby et allsidig skriverutvalg til kundeorienterte vertikale markeder der plass ofte er en viktig faktor. I bedriftsmarkedet er tid penger, og de nye i-SENSYS-modellene er utviklet med fokus på produktivitet og fleksibilitet. Med støtte for høy utskriftshastighet, stor papirkapasitet og ny tonerteknologi, nyter travle miljøer godt av en rask og profesjonell løsning som optimaliserer produktiviteten på arbeidsplassen, sier

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324