Grafisk: Båttur med briggen Legend

Så er det klart for å teste ut matrosdressen, pusse skipperlua og stryke piratbuksene. Hvorfor? Jo, Det Grafiske Selskap og Grafisk bransjeforening Øst inviterer sine medlemmer til båttur med briggen S/V Legend. En av Oslofjordens vakreste seilskuter – med rikelig plass om bord til 120 festglade medlemmer.legend 2

Sett av datoen, torsdag 9. juni. Skuta legger fra Rådhuskai 3 klokken 17:00 – og vi returnerer på stive sjøbein klokken 22:00, fornøyd etter rekefest og god drikke – og ikke minst et strålende fellesskap.

I år stiller vi med ei praktskute, briggen S/V Legend, med plass til 80 personer på hoveddekket. På toppdekket er det plass til ytterligere 40 gjester.

S/V Legend er en seilskute for alle med sans for vår maritime kulturarv. Hun ble opprinnelig bygget i Holland i 1915, som seilende fraktefartøy, i dag ombygd til brigg med 900 m2 seil. Historien strekker seg fra Afrikas jungelfloder til Grønlands hvite isbreer, som våpensmugler under andre verdenskrig til fiske utenfor Newfoundland og langs Norges langstrakte kyst.

PÅMELDING til arnljot@arktrykk.no, mobil 97425054. Bindende påmelding innen 1. juni

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *