Stein Raaness as med Chili og Xanté på Drupa

PUBLISERT: 6 mai 2016
OPPDATERT: 21 mars

Drupa åpner dørene 31. mai, og den norske leverandøren Stein Raaness as er representert med en lang rekke produkter.

–Vi viser frem et bredt spekter av produkter, noen av dem er nisjeprodukter, andre er for bedrifter som har fokus på automatisering og kvalitetssikring. Om du vil se to produkter som er i ferd med å endre grafisk industri, så må du besøke CHILI Publish og Xanté, melder firmaet.

Her er litt av det Stein Raaness as vil fokusere på:

CHILI Publish – Hall 7a stand F40
Malbasert produksjon ved bruk av nettleser; Database-drevet produksjon med bruk av XML og WebServices: La dine kunder, eller din egen bedrift, få oppleve hvor enkelt og raskt dette kan gjøres ved hjelp av CHILI Publisher. Visittkort, annonser, plakater, DM’er eller kataloger, alt basert på InDesign dokumenter. Det meste er mulig! Dette er antagelig verdens kraftigste editor, tatt frem med de nyeste verktøyene, og med et utrolig API.

»CHILI rendro» bli demonstrert for første gang.
CHILI rendro er et verktøy for visning av PDF’er og 3D dokumenter online, med et garantert resultat. Vær trygg på at dine kunder ser ALT av innhold i dokumentet når de godkjenner korrekturen.

Xanté – Hall 5 stand D03
Xanté har hatt suksess med den superraske 42″ plotteren Excelagraphix 4200 for trykk på kartong/ emballasje. Trykker på opptil 15.9 mm tykkelse, med en hastighet på 30 cm i sekundet.
Maksimalt format er 106.7cm x 2.4m. En perfekt løsning for firefarge trykk på kartong/ emballasje i mindre opplag, eller for variable data på emballasje. Xante viser også nyeste utgaver av den meget populære digitale konvoluttmaskinen Xante Ilumina som vi har levert til nærmere 100 kunder i Norge.

Esko og Enfocus – Hall 8B stand A23
PDF er nå standarden, ikke bare som «Portabel Document Format», men også som trykkorginal. Formatet gir muligheter, men også utfordringer. PitStop PRO er ett av flere verktøy Enfocus har utviklet for å løse disse utfordringene. Har du mange PDF’er som flyter inn og ut av bedriften bør du se på PitStop Server. Er arbeidsflyten uoversiktlig, og har du behov for automatisering? Da bør du få en demontrasjon av Switch.

Memjet – Hall 5 stand C24

Her kan du se flere utskriftenheter som er basert på Memjet teknologi, som den superraske 42″ plotteren Xanté Excelagraphix 4200.

Alwan – Hall 7 stand C17
ISO-standard på alle trykksaker: Med Print Standardizer kan du holde en kontinuerlig oppdatering av trykkresultatet. Mottar du PDFer med feil fargerom eller feil ICC profil? Da er Alwan CMYK Optimizer svaret! Alwan har utviklet et program som analyserer jobben element for element, for deretter å optimalisere fargerom, separasjoner og total fargemengde. Resultatet er en mer trykkevennlig jobb med jevnere kvalitet og mindre fargebruk.

DotLine – Hall 5 stand B07
3dje gererasjon CTP for aviser. Halv- og helautomatiske linjer med hastighet fra 50 til mer enn 400 plater per time. Vi har installert flere linjer med og uten direktekobling til bukk, stans og platesortering.

Glunz & Jensen – Hall 5 stand C38
Viser frem sine fremkallere og vaskeenheter for platefremstilling. Vi benytter modellen Raptor for normalproduksjon og HDX NewsSpeed for høyvolum.

Les videre

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Zünd viser løsninger for økt automatisering

Digitalisering, automatisering og innovasjon oppsummerer hva skjærebordprodusenten Zünd viser på Fespa. Blant nyhetene er et kameraalternativ for deres største skjærebord.
Zund-Fespa-1

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Siste nytt

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi