Antalis med nye papirprodukter på Drupa

PUBLISERT: 10 mai 2016
OPPDATERT: 21 mars

Antalis, deltar på Drupa og skal vise nye materialer for digitale applikasjoner. 

Antalis blackbox_1_293x159kommer til å være på standen til vår partner Xerox, i Hall 8-B, der vi presenterer et bredt sortiment av papir og kartong fra de siste digitalt fremstilte trykkprodukter som forpakninger, fotoalbum, bøker, kataloger og annet markedsføringsmateriell. Det globale markedet for digitaltrykk er estimert til å øke fra 141 milliarder dollar i 2014 til 291 milliarder dollar i 2024.*

De fleste av Antalis sine papirkvaliteter og trykkmedier er blitt testet i Xerox digitalmaskiner og gir et utmerket trykkresultat. Antalis kommer til å presentere følgende produkter på standen til Xerox, HP Indigo og Konica Minolta på messen:
Invercote, grafisk kartong til brosjyrer, cd- og bokomslag, postkort og emballasje.

  • Arjowiggins Creative Papers Digital, et variert og bredt papirsortiment for digitaltrykk som inneholder bestselgere som Conqueror, Curious Collection, Keaykolour, Rives og Pop’Set.
  • Mohawk Superfine, et eksklusivt papir med imponerende bildegjengivelse og jevnhet som gjør at det passer perfekt til fotobøker og forpakninger.
  • Digigreen, 100 % digitalt, 100 % miljøvennlig – et unikt papir for digitaltrykk av nyhetsbrev, brosjyrer, print on demand-bøker, kalendere, tidsskrifter, invitasjoner og andre kort.

På messen vil representanter fra Antalis fortelle om de siste nyhetene på papirfronten og om hvordan papirprodusentene stadig forbedrer kjørbarheten, overflatekvaliteten og fargebindingsevnen på aktuelle medier og produserer nye, miljøvennlige kvaliteter med enda bedre egenskaper. Uten førsteklasses papir, kan vi ikke tilby kundene personlige etiketter og forpakninger, crossmedialøsninger og print-on-demand av foto, kort, bøker og kataloger.

 

Les videre

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Zünd viser løsninger for økt automatisering

Digitalisering, automatisering og innovasjon oppsummerer hva skjærebordprodusenten Zünd viser på Fespa. Blant nyhetene er et kameraalternativ for deres største skjærebord.
Zund-Fespa-1

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Riso kjøper Toshibas printhodevirksomhet

Riso kjøper Toshiba Tecs viktigste inkjetvirksomhet i en avtale som forventes å bli fullført i sommer.
riso-toshiba

Siste nytt

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi