Agfa lanserer PrintSphere – skybasert dataoverføring

Med lanseringen av PrintSphere på Drupa kan Agfa nå tilby grafiske bedrifter en standarisert løsning for å sende og motta filer, og tilfører nye nivåer av automatisering til Agfas arbeidsflyt-løsninger.

Agfa cloudMed løsningen Customer Service Reps (CSR) følger et dashboard som gir muligheten til å administrere kundene og tilby en oversikt over jobber som pågår. PrintSphere er en delt tjeneste som gjør det enkelt for trykkerier å dele filer med kunder, ansatte og frilansere. Tjenesten er integrert med Apogee Prepress og Asanti.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: