Hubergroup oppdaterer uv-sortimentet

HUG_pr16002_Carsten-Zolzer-Roland-SchroderI forbindelse med at Hubergroup flyttet produksjonen av sitt uv-blekk fra Lachen i Schweiz till tyske moderfabrikken i Kirchheim oppdaterte de også mange av produktene i uv-sortimentet. Varemerket for New V-serien er beholdt, men en ny produktlinje er utviklet for LED-herdende produkter.

– Disse nye herdningsteknikkene gjør det mulig å tilpasse trykketeknikken mer til kundens spesifikke krav, sier  Carsten Zölzer, produktsjef for UV-blekk i Hubergroup.

– Som blekkprodusent for trykk kan vi støtte trykkeriene ved å blekk og lakk for deres spesielle applikasjoner, legger kollega Roland Schöder til. De har også revidert sin fargeserie for konvesjonell UV-print med vanlige kvikksølvlamper.

 

Tags: , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *