Presto II: 817 jobb-endringer på ni dager

PUBLISERT: 12 mai 2016
OPPDATERT: 12 mai

I løpet av ett år har 13 grafiske bedrifter I Storbritannia og Irland investert I en Presto II eller Presto II digital samlestifter (saddle stitcher) fra Muller Martini.

muller martini nyDet betyr at de er rustet for både tradisjonell offset arktrykk og for den betydelige veksten for små opplag innen digitaltrykk.

Ifølge David McGinlay, salgssjef for Muller Martini Great Britain, ligger hemmeligheten bak suksessen til Presto multifunksjonaliteten til samlestifteren og fleksibiliteten.

-En av våre Presto II-kunder produserte nylig 247 000 brosjyrer med hele 817 endringer, med et gjennomsnitt på 302 eksemplarer av hver tittel på ni dager. Alle data var importert fra kundens administrasjonssystem (MIS).

Det er to grunner til veksten I etterspørselen på korte jobber. For det første er det betydelig vekst i web-to-print markedet i Storbritannia og Irland. For det andre, som en resultat av denne veksten, har variable data trykking (VDP) med sin multi-jobb-funksjonalitet blitt svært viktig, sier Davis McGinlay.

 

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1