Web-to-Print på Drupa

Print Provider International skal vise sin løsning for web-to-print på Drupa. OnPrintShop er en av de beste løsningene på markedet, hevder leverandøren.

-Det er ikke uten grunn at denne løsningen er blitt så populær, skriver Print Provider i en melding. For det første får man mye for pengene, men det er også mulig å vokse med løsningen. OnPrintShop er derfor en bærekraftig investering som sikrer virksomheten en ny salgskanal med et stort potensial.

Du kan se denne løsningen på stand D11 i hall 8B. Her er Print Provider International som markedsfører InPrintShop i Norden.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: