Adobe Spark gir ny gnist i sosiale medier

PUBLISERT: 19 mai 2016
OPPDATERT: 19 mai

Adobe lanserer en gratis webløsning, som sammen med tre oppdaterte mobil-apper gjør det enklere å skape engasjerende innhold på tvers av sosiale medier.

Adobe Spark hjelper alle med begrensede designresurser, eksempelvis småbedrifter, gründere og frivillige organisasjoner med å skape engasjerende innhold som bryter gjennom «støyen» på Facebook, Instagram og andre sosiale kanaler.

– Adobe Spark er den eneste integrerte web- og mobilløsningen for visuell historiefortelling, og krever ikke designerfaring. Adobe Spark er gratis og gir alle mulighet til å designe og dele engasjerende visuelt innhold til målgrupper på tvers av kanaler og enheter, sier Jes Schyum, nordiske kommunikasjon hos Adobe.

Adobe Spark er en del av Creative Cloud og kan importere bilder fra Lightroom og innhold fra CC-filer. Web-appen synkroniserer med iOS-appene så man kan designe, redigere og dele historier uansett hvor man befinner seg.

Adobe Spark består av:

  • Adobe Spark web-app: ny nettleser-basert løsning for design av innlegg, grafikk og animerte videoer
  • Spark Post: app for design av oppdateringer og grafikk på sosiale medier (tidligere Adobe Post)
  • Spark Page: app for design av web-historier og presentasjoner (tidligere Adobe Slate)
  • Spark Video: app for design av animerte videoer (tidligere Adobe Voice)

 

Samarbeid med Facebook Blueprint og Change.org

Adobe har samtidig inngått samarbeid med Facebook Blueprint og Change.org. Facebook Blueprint er et nytt globalt opplærings- og sertifiseringsprogram som skal hjelpe mindre byråer og annonsører med markedsføring på Facebook og Instagram. Change.org – verdens største plattform for sosial aktivering – benyttes for f.eks. underskriftskampanjer og samfunnspåvirkning.

Les videre

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz