Canonlinser for svakt lys

PUBLISERT: 19 mai 2016
OPPDATERT: 21 mars

Canon Europa vil sammen med løsningsleverandørene Digital Barriers, Ipsotek og Intelico demonstrere Canons ekspertise innen objektivteknologi og deres klasseledende løsninger for ulike sektorer, på messen IFSEC International (stand F500, London ExCel, 21.–23. juni). Canon presenterer kameraenes suverene ytelse i svakt lys og styrker sin partnerposisjon med lanseringen av åtte nye kameraer.

Canon vil vise at deres markedsledende produktutvalg dekker mange forskjellige bruksområder og imøtekommer behovet for tilsyn og overvåking med høy ytelse i en rekke ulike sektorer. Lanseringen omfatter blant annet det tidligere annonserte nettverkskameraet VB-M50B med høy følsomhet som har utmerket ytelse i svakt lys – spesielt i teleenden av objektivet, og leverer skarpe og detaljerte bilder av objekter som befinner seg et godt stykke unna. Løsningsleverandørene på Canons stand vil også demonstrere fordelene med deres integrerte løsninger og vise den samlede funksjonaliteten i en rekke scenarioer som er relevante for de nyeste kravene og trendene i bransjen.

Julian Rutland, European NVS Marketing Director hos Canon Europa sier;
– Dagens sikkerhetsmarked endres i et tempo som krever at både produsenter og partnere er mer lydhøre for sluttbrukernes endrede behov. Canon satser tungt på suveren videokvalitet og vi er svært stolte over å levere klasseledende løsninger som imøtekommer behovene i ulike vertikale markedssegmenter. IFSEC International er en utmerket arena for å lansere åtte nye nettverkskameraer med høy ytelse og utmerkede egenskaper i svakt lys som våre partnere og kunder har etterspurt.

De åtte nye Canon-kameraene som lanseres på IFSEC, er ideelle for ulike bruksområder både innendørs og utendørs, blant annet infrastruktur, transport, byovervåking og offentlig bruk. Kameraene kan skilte med funksjoner som vidvinkel, høy ytelse i svakt lys og naturtro fargegjengivelse som gjør det mulig å få detaljerte bilder i en rekke ulike lysforhold. Sømløs integrering med VMS-plattformer gir også andre bedriftsfordeler, som atferdsanalyse og anleggsstyring, i tillegg til sikkerhet.

Det vil også være områder med live-demonstrasjoner på messen som viser Canons utvalg av bildeløsninger med høy kvalitet og store spekter av teknologiløsninger, inkludert:

  • Enestående ytelse i svakt lys og Clear IR-modus med VB-M50B
  • Forbedret digital zoom
  • SSC (Smart Shade Control)
  • PTRZ-fjernkonfigurasjon av kamera
  • Presis fargegjengivelse

Et team bestående av teknikere og eksperter på kanalutvikling vil være tilgjengelig på standen for å møte kunder og systemintegratorer og svare på eventuelle spørsmål.

Les videre

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

Swissqprint viser hele produktlinjen

Det har rent mye vann under bruene siden Drupa sist ble arrangert for åtte år siden. Swissqprint, som har sitt hovedkontor på vestsiden av Rhinen i Sveits, vil vise innovasjonene som de har utviklet i løpet av disse årene på årets messe.
swissqprint-fespa

Verdenspremiere på Drupa for Xeikons nye etikettpresse

Xeikon skal ha verdenspremiere på Drupa 2024. Det er en etikettpresse som trykker med en ny, egenutviklet blekkserie.
Untitled Design - 1

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie