Innhold til alle plattformer

PUBLISERT: 19 mai 2016
OPPDATERT: 19 mai

I et trinn mot en symbiose mellom trykt publisering og gjenbruk online har Agfa Graphics utviklet publiseringsplattformen Eversify. Denne plattformen lar brukere automatisk publisere innhold til mobile enheter.

Den plukker innholdet fra forskjellige CMS, AdoAgfa product-basic-1024x683be Indesign, fra pdf-er og Word-dokumenter.

-Det er en forlengelse av hva vi allerede arbeider med, automatisering innen publisering, enten det gjelder digitalt eller trykt, sier Mats Øhman på Agfa Graphics, som arbeider med salg av Eversify i Norden.

Verktøyet kan publisere rene pdf-er til mobile applikasjoner eller webløsninger. Det som er spesielt med Eversify er at innholdet blir hentet inn og automatisk formatert til plattformen, enten det handler om mobil, Ipad elelr dsktop. Basert på XML-eksport fra kildene og tolkningen av XML-data i Eversify-serveren formaterer verktøyet alt innhold i pre-definerte mobiltilpassede maler.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik