Innhold til alle plattformer

I et trinn mot en symbiose mellom trykt publisering og gjenbruk online har Agfa Graphics utviklet publiseringsplattformen Eversify. Denne plattformen lar brukere automatisk publisere innhold til mobile enheter.

Den plukker innholdet fra forskjellige CMS, AdoAgfa product-basic-1024x683be Indesign, fra pdf-er og Word-dokumenter.

-Det er en forlengelse av hva vi allerede arbeider med, automatisering innen publisering, enten det gjelder digitalt eller trykt, sier Mats Øhman på Agfa Graphics, som arbeider med salg av Eversify i Norden.

Verktøyet kan publisere rene pdf-er til mobile applikasjoner eller webløsninger. Det som er spesielt med Eversify er at innholdet blir hentet inn og automatisk formatert til plattformen, enten det handler om mobil, Ipad elelr dsktop. Basert på XML-eksport fra kildene og tolkningen av XML-data i Eversify-serveren formaterer verktøyet alt innhold i pre-definerte mobiltilpassede maler.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *