Med på PAI-appen

PUBLISERT: 19 mai 2016
OPPDATERT: 21 mars

Lasse Berre er av Norges mest profilerte fotografer gjennom mer enn 20 år, men på landsmøtet i Grafisk bransjeforening i Trondheim 2. september, skal han dele sin erfaring som markedsfører av spennende prosjekter. Nå kan du melde seg på til landsmøtet!

Lasse BerreI dag er Lasse Berre like mye filmskaper, konseptutvikler, gründer og strateg. Han har vært kreativ sjef for Atmel Corporation i Silicon Valley, laget reality-TV og er rådgiver for mange ledere. Lasse har vært involvert i flere suksesshistorier med utspring fra NTNU – nå sist som partner og sjef for markedsføringen av teknologien bak PAI, med førstesideoppslag i selveste Wall Street Journal!

Hva er så PAI?  Det er en algoritme for aktivitets- og pulsmålere, utviklet med bakgrunn i den norske HUNT-studien hvor over 60.000 nordmenn er fulgt over 20 år.  Man benytter pulsdata til å beregne hvor mye aktivitet som kreves for å redusere risikoen for livsstilsrelaterte sykdommer for den enkelte.

Kanadiske Mio Global har kjøpt rettighetene til PAI-appen gjennom å fusjonere inn Beatstack. NTNU TTO er hovedaksjonær i Beatstack. Andre eiere er Ulrik Wisløff, Alf E. Edvardsen, Lasse Berre og Singsaker Holding, med Mikkel S. Eriksen (Stargate) og kona Hege Fossum.

Lasse Berre utdannet ved Brooks Institute of Photography i Santa Barbara, California, USA.

Berre arbeidet som motefotograf i USA med base i Los Angeles i seks år innen han bosatte seg i hjembyen Trondheim, hvor han driver studio Lasse Berre nede på Ila.

Påmelding her

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324