Ricoh og Chili medlem av GWG

Ricoh og Chili Publish er nye medlemmer av Ghent Workgroup, GWG, den internasjonale organisasjonen som arbeider for å forbedre praksis for publisering og emballasje-arbeidsflyt.

Når Ricohkevin_simon og Chili Publish nå blir medlemmer i GWG forplikter de seg til fullt ut å støtte anbefalinger og spesifikasjoner som organisasjonen publiserer. Det gjelder blant annet den seneste pdf-spesifikasjonen GWG2015.

-Vi er virkelig stolte av å få delta i GWG som har lagt grunnlaget for et viktig planleggingsarbeid de siste årene for å standardisere pdf i hele bransjen. Vi har hatt stor nytte av deres ekspertise i markedet i utviklingen av vår innovative Chili rendro-lsøning for oppløsningsgrad av pdf-filer på nettet. Samspillet med GWG-eksperter og medlemmene har betydd mye for integreringen av Chili redro med andre leverandørers plattformer, sier Kevin Geominne, adm. direktør for Chili Publish.

-Det er veldig viktig for Ricoh at våre kunder kan produsere beste utskriftskvalitet. Med vårt fokus på arbeidsflytens automatiseringsløsninger under vår Totalflow-banner, er vi veldig engasjert i pdf-produksjon og standardiseringen av prosessen. Vårt medlemskap i GWG viser Ricohs ansvar for kvalitet og engasjement i trykk-samfunnet, sier Simon Tapley, sjef for arbeidsflytløsninger i Ricoh Europe.

 

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *