Ricoh og Chili medlem av GWG

PUBLISERT: 19 mai 2016
OPPDATERT: 19 mai

Ricoh og Chili Publish er nye medlemmer av Ghent Workgroup, GWG, den internasjonale organisasjonen som arbeider for å forbedre praksis for publisering og emballasje-arbeidsflyt.

Når Ricohkevin_simon og Chili Publish nå blir medlemmer i GWG forplikter de seg til fullt ut å støtte anbefalinger og spesifikasjoner som organisasjonen publiserer. Det gjelder blant annet den seneste pdf-spesifikasjonen GWG2015.

-Vi er virkelig stolte av å få delta i GWG som har lagt grunnlaget for et viktig planleggingsarbeid de siste årene for å standardisere pdf i hele bransjen. Vi har hatt stor nytte av deres ekspertise i markedet i utviklingen av vår innovative Chili rendro-lsøning for oppløsningsgrad av pdf-filer på nettet. Samspillet med GWG-eksperter og medlemmene har betydd mye for integreringen av Chili redro med andre leverandørers plattformer, sier Kevin Geominne, adm. direktør for Chili Publish.

-Det er veldig viktig for Ricoh at våre kunder kan produsere beste utskriftskvalitet. Med vårt fokus på arbeidsflytens automatiseringsløsninger under vår Totalflow-banner, er vi veldig engasjert i pdf-produksjon og standardiseringen av prosessen. Vårt medlemskap i GWG viser Ricohs ansvar for kvalitet og engasjement i trykk-samfunnet, sier Simon Tapley, sjef for arbeidsflytløsninger i Ricoh Europe.

 

 

Les videre

Lederskifte i Luth Gruppen

Jeppe Broch Nielsen overtar roret i Luth Gruppen AS etter sin far, Arne Henrik Nielsen. Jeppe trer inn i rollen som daglig leder den 15. mars 2024 og Arne Henrik fortsetter som styreformann i bedriften.
luth-gruppen-jeppe

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Fremtiden for SPG: "Nå aksellererer vi igjen"

Det kan ha vært litt stille rundt Scandinavian Print Group i det siste. Det er en forklaring på det – og det kommer til å endre seg!
Esben_Mols_Kabell

Riso kjøper Toshibas printhodevirksomhet

Riso kjøper Toshiba Tecs viktigste inkjetvirksomhet i en avtale som forventes å bli fullført i sommer.
riso-toshiba

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1