Solide tall fra Canon Norge

Canon Norge kunngjør at tall fra analyseselskapene InfoSource og DMR viser at Canon fortsatt er markedsleder innen bedriftsmarkedet for MFP* etter første kvartal i 2016. Dette markedet omfatter de sikreste, mest kostnadseffektive og mest produktive utskriftsenhetene – med tilhørende service- og tjenestetilbud.

ResulMagnus Blegentatet til Canon i første kvartal er meget sterkt og følger opp 2015, der Canon feiret sitt 14 år på rad som klar markedsleder i det norske markedet.

I løpet av de siste 14 årene har Canon nær doblet sin omsetning innen bedriftsmarkedet – og leverte i 2015 en omsetning tett opp under en milliard kroner. Dette innebærer at Canon alene omsetter for like mye som den totale omsetningen til de to nærmeste konkurrentene innen bedriftsmarkedet for MFP.

I følge analysebyrået Infosource har Canon i første kvartal av 2016 en enhetsvekst på 12 % i et totalmarked som går ned 11 %. Canon har med dette en markedsandel på 21 % og er klar markedsleder i et kvartal der flere av de største konkurrentene har årsavslutning og tradisjonelt sitt sterkeste kvartal.

– For Canon Norge er det viktigste suksesskriteriet at vi gjør våre kunder mer effektive og lønnsomme. Vår verdiskapning og posisjon som den ledende aktøren innen dokumenthåndtering i Norge er en god tilbakemelding på at vi lykkes med dette, sier Magnus Blegen, markedsdirektør i Canon Norge.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *