Visutech til Drupa med solide resultater, og mange HP-Indigo nyheter

PUBLISERT: 26 mai 2016
OPPDATERT: 26 mai

HP indigoVisutech har suksess med sitt samarbeid med HP, og leverer sitt beste resultat hittil for Skandinavia. Frederick Schaefer i Visutech AS i Norge forteller at de i regnskapsåret juni 2015 til juni 2016 vil ha et toppår! For alle land Visutech er representert har resultatene vært spesielt gode.

-Vi har solgt HP Indigo-maskiner til både norske trykkerier samt  industrielt trykk (etikett og emballasje). Spesielt fornøyd er vi med salg av vår HP-Indigo 10000/12000 i B2 (53 x 75) format som nå er utplassert i alle Skandinaviske land, og hvor to maskiner står i Norge. I tillegg har vi, og er i ferd med å plassere ut flere presser til norske kunder før sommeren.

Mange er interessert i Indigo-teknologien for tiden. Bedriftene må gjøre noe med offsetsiden og ønsker å legge volumer over på digitale løsninger, men det fordrer at kvalitet, etterbehandling og kundens opplevelse av trykksaken er lik eller bedre enn offset sier Frederick Schaefer. Foruten ham selv, er det tre ansatte i support/service i Norge.

Nå går ferden til Drupa hvor HP har messens største stand. Hele salg og markedsapparat til Visutech er tilstede på Drupa.

-Visutech har utvidet samarbeidet med HP og omfatter nå også storformat mid-range Latex printere og HP-Scitex. Det betyr at Visutech nå er leverandør av alle grafiske produktområder fra HP, sier Schaefer.

HP-Indigo lanserer 6 nye presser på Drupa samt det største oppgraderingsprogrammet innen liquid electrophotographic printing (LEP). Dette setter helt ny standard for kvalitet samt helt nye anvendelser for trykk både innen kommersielt trykk og emballasje.  DRUPA 2016 vil gi et veldig klart innblikk i HP’strategi og satsingsområder fremover,  som klart vil påvirke,  og er en «game changer» i utviklingen av bransjen. Dette gjelder både maskinløsninger og ikke minst det nye Print OS som forenkler, forbedrer og styrer arbeidsflyt via cloud baserte tjenester og app’er.

En interessant nyhet for alle innen offset trykk er HPI-50000 som  trykker 112 x74 cm i Indigo offset kvalitet, samt HP’s serie av ink jet web presser, HP PageWide Web Press Color series. Det er mye oppmerksomhet rundt temaet ink jet om dagene, og med HP’s mangeårige erfaring vil en få et bedre kunnskap rundt anvendelses områder for de ulike teknologiene.

 

 

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324