Visutech til Drupa med solide resultater, og mange HP-Indigo nyheter

PUBLISERT: 26 mai 2016
OPPDATERT: 26 mai

HP indigoVisutech har suksess med sitt samarbeid med HP, og leverer sitt beste resultat hittil for Skandinavia. Frederick Schaefer i Visutech AS i Norge forteller at de i regnskapsåret juni 2015 til juni 2016 vil ha et toppår! For alle land Visutech er representert har resultatene vært spesielt gode.

-Vi har solgt HP Indigo-maskiner til både norske trykkerier samt  industrielt trykk (etikett og emballasje). Spesielt fornøyd er vi med salg av vår HP-Indigo 10000/12000 i B2 (53 x 75) format som nå er utplassert i alle Skandinaviske land, og hvor to maskiner står i Norge. I tillegg har vi, og er i ferd med å plassere ut flere presser til norske kunder før sommeren.

Mange er interessert i Indigo-teknologien for tiden. Bedriftene må gjøre noe med offsetsiden og ønsker å legge volumer over på digitale løsninger, men det fordrer at kvalitet, etterbehandling og kundens opplevelse av trykksaken er lik eller bedre enn offset sier Frederick Schaefer. Foruten ham selv, er det tre ansatte i support/service i Norge.

Nå går ferden til Drupa hvor HP har messens største stand. Hele salg og markedsapparat til Visutech er tilstede på Drupa.

-Visutech har utvidet samarbeidet med HP og omfatter nå også storformat mid-range Latex printere og HP-Scitex. Det betyr at Visutech nå er leverandør av alle grafiske produktområder fra HP, sier Schaefer.

HP-Indigo lanserer 6 nye presser på Drupa samt det største oppgraderingsprogrammet innen liquid electrophotographic printing (LEP). Dette setter helt ny standard for kvalitet samt helt nye anvendelser for trykk både innen kommersielt trykk og emballasje.  DRUPA 2016 vil gi et veldig klart innblikk i HP’strategi og satsingsområder fremover,  som klart vil påvirke,  og er en «game changer» i utviklingen av bransjen. Dette gjelder både maskinløsninger og ikke minst det nye Print OS som forenkler, forbedrer og styrer arbeidsflyt via cloud baserte tjenester og app’er.

En interessant nyhet for alle innen offset trykk er HPI-50000 som  trykker 112 x74 cm i Indigo offset kvalitet, samt HP’s serie av ink jet web presser, HP PageWide Web Press Color series. Det er mye oppmerksomhet rundt temaet ink jet om dagene, og med HP’s mangeårige erfaring vil en få et bedre kunnskap rundt anvendelses områder for de ulike teknologiene.

 

 

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik