BK Profilering styrker teamet

PUBLISERT: 2 juni 2016
OPPDATERT: 2 juni
 Media design og reklameproduksjon AS er nå en del av BK Profilering AS.

IvBKar Arntsen er en institusjon i bransjen, og har siden 1970 drevet uavbrutt innen produksjon av reklamemateriell.

Tiden har kommet for å trappe ned, i en alder av 69 år og med et ønske om å fortsatt jobbe, men med mer fleksibel arbeidstid og mengde, ble det riktige valget å ta de ansatte med inn i BK Profilering AS.

«Media» som mange har kalt dem, har vært gjennom en rivende utvikling i bransjen siden 70 tallet. Før dataalderens inntog, ble reklameskilter malt. Sjablonger, folie-bokstaver og filmer ble møysommelig skåret for hånd. Det var et tidkrevende håndverk som står sterkt i kontrast til dagens digitale produksjons-systemer.  Verktøy som talkum, malerstokk, svivelkniv og vaselin er for lengst en saga blot, mimrer Arntsen.

I tillegg til seg selv og sønnen Tom Ivar Arntsen, videreføres lærlingkontrakten med Margarita Moen Jørvum. Således vil BK Profilering sitt mannskap nær dobles og det gir grobunn for videre vekst i selskapet.

BK.no ligger langs E 18 rett ved avkjøringen til Torp flyplass i Sandefjord og er et av landets største trykkeri. Med 30 års erfaring i trykkeribransjen leverer de alt fra årsrapporter, tidsskrifter, medlemsblader, manualer, produktkataloger, brosjyrer, magasiner, kalendere, rapporter, kompendier, bøker, og alle innbindingsteknikker utføres på dette. BK leverer også alt innenfor kartong, esker og emballasje som display, sjakler, bretteesker, gaveesker, ståposer og bag-in-Box

Les videre

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz

Landa Printing overrasker stort

Med overraskende salgstall og presentasjon av to nye trykkpresser var Landa en av de store overraskelsene på Pre-Drupa Press Briefing i Düsseldorf i slutten av mars.
Landa_01

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324