Ny generasjon varmetrykkplater

Arkana_vrijgesteld_transparent_En ny generasjon varmetrykkplater vises på Agfa Graphics stand – i hall 8 – på Drupa. Energy Elite Eco er den siste varmetrykkplaten for lange serier som kombinerer økt ytelse og fordeler når det gjelder miljø, økonomi og bekvemmelighet. Arkanas smarte teknikk reduserer bruk av kjemikalier og andre tilsetninger.

Agfa Graphic understreker sitt engasjement for bærekraftig innovasjon som fokuserer på miljø, økonomi og ekstra bekvemmelighet (extra convenience). Eco³ har som mål å utvikle renere og mer kostnadseffektive løsninger som er enklere å bruke og vedlikeholde, både for kjemifrie og konvensjonelle platesystemer.

-Energi Elite Eco-teknikken muliggjør et bredere spekter i både arkmatere, heatset, og UV-emballasje-trykk.  Det gir utmerket litografisk kvalitet, raske omstart, lave dempningsnivåer, rask roll-up og en stabil blekkvannbalanse, forklarer Eddy De Dobbeleer, markedssjef, Thermal Plate Systems.

Den nye prosessoren, Arkana, har en liten utviklingstank som drastisk reduserer antallet ganger du må fylle på, og reduserer bruken av kjemikalier.  Arkana trenger heller ikke vann for plateskylling. Isteden har gummikaskadesystemet en dobbeltfunksjon som rengjør platen og beskytter med et belegg.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: