Voyager-blekkstråleteknologi

PUBLISERT: 3 juni 2016
OPPDATERT: 3 juni

Canon presenterer en prototype på en ny blekkbasert produksjonsskriver med fotokvalitet på sin stand på Drupa 2016.

Den nyeBlekkstråleteknologi prototypen er basert på nyutviklet Canon blekkstråleteknologi og kan skilte med syv farger, B2+ og tosidig utskrift. Voyager bygger videre på Canons omfattende arv innen bildeløsninger og tar mål av seg til å skyve de tekniske grensene for blekkutskrift til et helt nytt kvalitetsnivå.

Det blir livepresentasjoner av Voyager hver time på Canons stand på Drupa (hall 8a, stand B50). Det vil også være utstilt utskrifter som viser den enestående fotokvaliteten som oppnås på en rekke ulike utskriftsmaterialer, inkludert standard offset-medier.

Canon regner med at Voyager vil være interessant for utskriftsleverandører som produserer kvalitetstrykk som kataloger, brosjyrer, markedsføringsmateriell og kundepublikasjoner til luksusmerker, eiendom, mat og reise der kvaliteten på bildene er helt avgjørende. Med fotoutskrift med høy kvalitet og glans vil Voyager også være et utmerket valg til klassisk fotoproduksjon, for eksempel fotobøker av høy kvalitet, enkeltbilder og minnetrykk.

“Besøkende som ser prøveutskriftene fra Voyager på Canons stand vil bli imponert over utskriftskvaliteten som oppnås med prototypen av produksjonsskriveren”, sier Executive Vice President hos Canon Europa, Jeppe Frandsen.

“Det de besøkende ser er at Canon klarer å levere den eksepsjonelle fotoutskriftskvaliteten som forbrukerne forventer fra fotoskrivere, på industriproduksjonsnivå. Dette viser det fremtidige omfanget som ligger i blekkbasert utskriftsteknologi innen en rekke kvalitetsorienterte produksjonsområder, noe som redefinerer de tekniske grensene for blekkutskrift og utfordrer alle rådende oppfatninger av mulighetene med digitaltrykk.”

Voyager er en prototype og er ikke i salg.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1