07 PrintMedia velger Kodak

07 PrintMedia satser videre på Kodak Prinergy arbeidsflyt, Kodak Magnus CTP’er og Kodak Electra plater.

«Etter flkodakere år med ulike arbeidsflyt systemer i 07 Media, var tiden moden for å finne ett felles system ifm fusjonen til 07 PrintMedia. En  arbeidsgruppe med deltagere fra begge miljøene fikk mandat til å kjøre en skikkelig vurderingsprosess. Kravene til både leverandør og utstyr var høye.

Stikkord igjennom hele prosessen på krav som ble vurdert var service, responstid, kapabilitet, funksjonalitet, fleksibilitet, integrasjonsmuligheter, automatiseringsmuligheter og fremtidige utviklingsmuligheter. Og ikke minst er det viktig for 07 PrintMedia at vi har en leverandør som er langsiktig, er trygg og solid og med høy servicegrad.

Arbeidsgruppen var enstemmig, og valget falt på Kodak CTP’er med tilhørende arbeidsflyt og plater med Luth Gruppen som leverandør. Vi føler det er et godt valgt, og gleder oss til leveransene og oppgraderingen av systemene, melder 07 PrintMedia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *