Canon lanserer B2-presse

Hans Dalmeijer, Canon Danmark, står sammen med et par forbløffede japanere foran Canons prototype på en B2 printer – Voyager.

Hans Dalmeijer, Canon Danmark, står sammen med et par forbløffede japanere foran Canons prototype på en B2 printer – Voyager.

Kampen om posisjonering i det digitale B1 og B2 markedet spisser seg, og det virker som det gjelder å vise at man vil være med. På Drupa var det mange tunge aktører som annonserte seg inn i segmentet, deriblant Canon som lokker med en B2 digital trykkmaskin – Voyager – som de vil utvikle i løpet av de neste par årene.
Det er en Full-Width-Array inkjet printer på linje med de vi kjenner fra en rekke andre leverandører, men som skiller seg ut ved at den bygger på teknologien fra fotoprinteren Dream Labo 5000, som er kjent for å levere superhøy fotografisk bildekvalitet.
De foreløpige spesifikasjonene forteller om en hastighet på 3.000 ark i timen, dupleks printet med sju farger. Målgruppen er tydeligvis de som setter toppkvalitet på kravspesifikasjonene, deriblant motemerker, luksusbiler, eksklusive vinprodusenter med flere.

Se også vår forhåndsomtale av Canons Voyager her.

Tags: , , , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *