Et skritt videre for Konica Minolta

Fra Sverige sto Roy Spennare og Helene Stålhem klar med ordreblokka.

Fra Sverige sto Roy Spennare og Helene Stålhem klar med ordreblokka på Drupa.

På forrige Drupa viste Konica Minolta frem konseptet til sin trykkpresse, i samarbeid med Komori. Nå står den og kjører full produksjon. Siden den kjører med uv-blekk så er det tørt med en gang og den kan kjøre for- og bakside, mens de fleste B1 arkblekkpresser kun kjører ensidig.

Men knapt rakk blekket å tørke på de første ordrene, før Konica Minolta bestemte seg for å vise neste konseptpresse – KM-C. Her handler det om fotokvalitet på utskriftene og denne blekkpressen skal være klar om et par år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: