Victoria and Albert Museum velger nettverkskamera fra Canon

PUBLISERT: 16 juni 2016
OPPDATERT: 16 juni

canon victoriaCanon Europa, opplyser at Victoria og Albert Museum (V&A) har valgt nettverkskameraer fra Canon som en del av sin nye løsning for visuell overvåking. Museet huser noen av de mest verdifulle samlingene innen kunst og design og trengte en sikkerhetsløsning som ivaretar sikkerheten til både besøkende og utstillingene på en effektiv måte. Museet har allerede 66 Canon-kameraer i drift, inkludert 14 VB-H630D og 52 VB-H730F, og har planer om å utvide antallet  i løpet av de nærmeste årene etter hvert som prosjektet går fremover.

Victoria og Albert Museum er et av de mest ikoniske museene i London og er verdens største museum for kunst og design med 145 gallerier som dekker over 50.000 m2. Museet har stilt ut noen av de mest verdifulle gjenstandene fra kunst- og designverdenen, blant annet den nylig avsluttede Bejewelled Treasures-utstillingen av indiske smykker og juveler – den første utstillingen som var beskyttet av Canons nettverkskameraer. Siden smykkene kom best til sin rett i et mørkt rom der hver gjenstand ble opplyst av individuelle spotlys, måtte kameraene takle svakt lys og krevende forhold, noe Canons nettverkskameraer klarte med bravur. Etter dette vellykkede prøveprosjektet har V&A bestemt seg for å utstyre hele museet med Canon-kameraer i løpet av de neste tre årene, inkludert områder som ikke er åpne for publikum, samt utsiden av bygningen og taket.

Erik Vieira som er Senior Security Manager hos V&A sier:
– Vårt gamle, analoge system klarte ikke å levere den høye oppløsningen vi trengte, så vi ville gjerne gå over til et IP-system. Vi gjorde en test med tre kameraer på museumstaket og Canon-kameraene leverte en kraftig forbedring i bildekvaliteten. Vi ble så imponert at vi bestemte oss for å se nærmere på hva som ellers var mulig med kameraenes innbygde analysemuligheter og med VMS-løsninger fra Wavestore litt lenger frem i tid, for eksempel til å registrere hvor mange som besøker en utstilling og hvordan de beveger seg i galleriområdet – informasjon vi kan bruke til å gi besøkende en enda bedre opplevelse.

V&A samarbeider allerede tett med Canon og er overbevist om at dette samarbeidet vil føre til nye og innovative overvåkingsløsninger i fremtiden. Vieira sier videre:
– Canon har støttet oss på en utmerket måte hele veien med jevnlige besøk i museet for å sikre at hele oppgraderingsprosessen går knirkefritt. Canons forståelse av våre komplekse krav har vist at de eksperter på området, og vi ser frem til å fortsette samarbeidet med Canon under oppgraderingen av systemet i hele museet.”

VB-H630D og VB-H730F som er brukt i installasjonen til nå, har gitt god visuell dekning av et stort område takket være vidvinkelobjektivene. De sparer allerede museet for penger ved å redusere antall kameraer som trengs for å dekke samme område, og teamet har som mål å redusere det totale antallet kameraer på museet med 25 prosent uten at det går ut over dekningsområdet.

Joe White, Business Development Manager hos Canon UK legger til:
– Vi er veldig fornøyde med hvor godt installasjonen har fungert hittil. Kameraene har allerede bidratt til å avdekke småtyveri utenfor museet, der vi kunne gi politiet et godt bilde av gjerningspersonen. Det er bare ett eksempel på løsningens nytteverdi, og vi ser frem til å utforske mulighetene som finnes, også utover selve sikkerheten, når vi jobber videre med installasjonen.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik