Canon Norge – solid salgsutvikling

Canon Norge harCanon-året en fantastisk salgsutvikling, der flere måneder har fått all-time-high stempel. Ikke mindre enn 42 solgte imagePRESS fargemaskiner er solgt og levert hittil i år. Dette viser med all tydelighet at det er stor investeringsvilje i det norske markedet og at Canon nyter stor tillit med sin imagePRESS-teknologi.

Denne tilliten kom tydelig til syne under årets Drupa, hvor imagePRESS C10000VP ble hedret med en svært høythengende pris. 20 journalister fra europeisk grafisk fagpresse nominerte tre digitaltrykkmaskiner i kategorien «Best cut sheet A3+ printer >200.000 A4/month» – hvor imagePRESS C10000VP ble kåret som vinner i denne kategorien.

– Dette er vi selvfølgelig svært stolte over og viser at våre kunder har gjort riktige valg, sier Bjørn Frantsen, produktsjef for Prof Print i Canon Norge.

Drupa 2016 er nå historie og Canon melder om stor interesse rundt deres produkter og løsninger fra de norske kundene som valgte å reise med dem. Canon Norge kunne alene notere seg for ca 20 millioner kroner i løpet av messeperioden.

– Et resultat vi er svært fornøyd med og som overgikk målsettingen! Vi la opp til et ambisiøst mål om å invitere 100 kunder med til Drupa, fordelt på 4 alternative turer. Alle turene ble raskt fulltegnet og vitner om en stor interesse og nysgjerrighet på hva Canon kan tilby kundenes virksomhet, fortsetter Frantsen.

Canon Europa hadde et salgsmål på 51 millioner Euro i EMEA-området. Gleden var derfor stor når man etter at messen var avsluttet kunne notere ikke mindre enn 80 millioner Euro.

At inkjet har gjort sitt inntog i grafisk bransje er det liten tvil om. På Canons stand, som for øvrig utgjorde mer enn 3.000 kvadratmeter, ble det presentert løsninger basert på både toner- og blekkteknologi. En arkbasert inkjetmaskin ved navn VarioPrint i300 ble første gang presentert i fjor og fikk mye oppmerksomhet på årets Drupa.

– Vi takker LOS Digital AS i Larvik for tilliten ved at de signerte kontrakt på den første i300 i Norden. Maskinen vil etter planen bli installert i løpet av juli måned, avslutter Frantsen.

Canon Norge, som ledende aktør i det grafiske markedet, kommer til å være sterkt tilstede som den største utstilleren på Sign og Print messen som arrangeres på Exporama på Hellerudsletta den 14. – 15. september. Her vil man få se store deler av Canons produktportefølje innen digitaltrykk, storformat og 3D-print.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *