Ricoh lanserer arkmatet skriverserver

PUBLISERT: 23 juni 2016
OPPDATERT: 23 juni

Ricoh lanserer over hele verden Totalflow Print Servver R-61/R-61A, en ny skriverserver for de arkmatede digitalpressene Ricoh Pro C9100 og Ricoh Pro C7100. Det er solgt fTommy Segelberg Ricohlere av dem i Skandinavia, blant annet 12 system i Sverige.

Serveren er kompatibel med de vanligste programvareløsningene for prepress og automatisering av arbeidsflyt for offset-trykk, og det samme grensesnittet brukes også for offset- og digtaltrykk.

-Dagens trykkerier bør kunne tilfredsstille kundenes behov for digitaltrykk, korte leveringstider for digitale trykkejobber og andre tilleggstjenester. Da tenker vi på personrettet utskrift og utskrifter av variable data, også i AFP og IPDS produksjonsmiljøer, sier Tommy Segelberg, nordisk virksomhetsjef for Ricoh PPBG.

Skriverserveren er kompatibel Printec fra Heidelberger Druckmaschinen, Prinergy fra Eastman Kodak Company, Equios fra Screen Graphic and Precision Solutions och Apogee fra Agfa Graphics –og er utviklet i samarbeid med disse selskapene.

-Med vår nye skriverserver kan kundene bygge en hybridløsning for offsetpresser og de høy-prestasjons digitale fargepressene i Ricoh-Po C-serien. At det samme brukergrensesnittet kan benyttes for både offset- og digitalpresser gir en mer effektiv drift, større fleksibilitet og kortere ledetider for digitaltrykk. Med Totalflow Print Server kan brukere håndtere utskytning og fargehåndtering for både offset og digitaltrykk med de effektive verktøyene de er vant til. Slik er Totalflow Print Server en ekte hybridløsning for arbeidsflyt, sier Tommy Segelberg.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1