Ricoh lanserer arkmatet skriverserver

PUBLISERT: 23 juni 2016
OPPDATERT: 23 juni

Ricoh lanserer over hele verden Totalflow Print Servver R-61/R-61A, en ny skriverserver for de arkmatede digitalpressene Ricoh Pro C9100 og Ricoh Pro C7100. Det er solgt fTommy Segelberg Ricohlere av dem i Skandinavia, blant annet 12 system i Sverige.

Serveren er kompatibel med de vanligste programvareløsningene for prepress og automatisering av arbeidsflyt for offset-trykk, og det samme grensesnittet brukes også for offset- og digtaltrykk.

-Dagens trykkerier bør kunne tilfredsstille kundenes behov for digitaltrykk, korte leveringstider for digitale trykkejobber og andre tilleggstjenester. Da tenker vi på personrettet utskrift og utskrifter av variable data, også i AFP og IPDS produksjonsmiljøer, sier Tommy Segelberg, nordisk virksomhetsjef for Ricoh PPBG.

Skriverserveren er kompatibel Printec fra Heidelberger Druckmaschinen, Prinergy fra Eastman Kodak Company, Equios fra Screen Graphic and Precision Solutions och Apogee fra Agfa Graphics –og er utviklet i samarbeid med disse selskapene.

-Med vår nye skriverserver kan kundene bygge en hybridløsning for offsetpresser og de høy-prestasjons digitale fargepressene i Ricoh-Po C-serien. At det samme brukergrensesnittet kan benyttes for både offset- og digitalpresser gir en mer effektiv drift, større fleksibilitet og kortere ledetider for digitaltrykk. Med Totalflow Print Server kan brukere håndtere utskytning og fargehåndtering for både offset og digitaltrykk med de effektive verktøyene de er vant til. Slik er Totalflow Print Server en ekte hybridløsning for arbeidsflyt, sier Tommy Segelberg.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324