07 PrintMedia i full produksjon med Heidelberg XL106-8-P

Trykkinstruktør Wim Geetjens fra Heidelberg Belgia og Administrerende direktør Åsmund Krogstad under akseptansetesten. I bakgrunnen trykkinstruktør Per Bruksås.

Trykkinstruktør Wim Geetjens fra Heidelberg Belgia og administrerende direktør Åsmund Krogstad under akseptansetesten. I bakgrunnen trykkinstruktør Per Bruksås.

07 PrintMedia på Aurskog godkjente installasjonen av XL106-8-P den 1. juli. Akseptansetesten besto av trykking av 6 forskjellige jobber, papir og kartong om hverandre i 2 forskjellige formater. Maskinen presterte over forventning i plateskift og oppstart og produserte samtlige jobber i 18.000 trykk/time.

– Det har nå gått noen uker siden akseptansetesten, sier administrerende direktør Åsmund Krogstad. – En ting er, at en instruktør kjører test, men noe annet når trykkere skal stå alene å kjøre. Det er bare en ting å si om det, våre trykkere er fantastiske dyktige og maskin oppfører seg eksemplarisk! Det vil si at den innfrir våre krav til både innstillingstider og hastigheter. Vi er veldig fornøyd med det valget vi har gjort.

– Dette er vårt nye flaggskip i 07 PrintMedia, føyer produksjonssjef Terje Pedersen til. – Installasjon og opplæring har gått etter plan og over all forventning. Stor takk til Luth gruppen. Våre trykkere klarer å få mye ut av maskinen etter kort tid, er imponerende. Gleder meg til fortsettelsen utover høsten med å se effektiviteten på denne maskinen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *