07 PrintMedia i full produksjon med Heidelberg XL106-8-P

PUBLISERT: 17 august 2016
OPPDATERT: 21 mars
Trykkinstruktør Wim Geetjens fra Heidelberg Belgia og Administrerende direktør Åsmund Krogstad under akseptansetesten. I bakgrunnen trykkinstruktør Per Bruksås.
Trykkinstruktør Wim Geetjens fra Heidelberg Belgia og administrerende direktør Åsmund Krogstad under akseptansetesten. I bakgrunnen trykkinstruktør Per Bruksås.

07 PrintMedia på Aurskog godkjente installasjonen av XL106-8-P den 1. juli. Akseptansetesten besto av trykking av 6 forskjellige jobber, papir og kartong om hverandre i 2 forskjellige formater. Maskinen presterte over forventning i plateskift og oppstart og produserte samtlige jobber i 18.000 trykk/time.

– Det har nå gått noen uker siden akseptansetesten, sier administrerende direktør Åsmund Krogstad. – En ting er, at en instruktør kjører test, men noe annet når trykkere skal stå alene å kjøre. Det er bare en ting å si om det, våre trykkere er fantastiske dyktige og maskin oppfører seg eksemplarisk! Det vil si at den innfrir våre krav til både innstillingstider og hastigheter. Vi er veldig fornøyd med det valget vi har gjort.

– Dette er vårt nye flaggskip i 07 PrintMedia, føyer produksjonssjef Terje Pedersen til. – Installasjon og opplæring har gått etter plan og over all forventning. Stor takk til Luth gruppen. Våre trykkere klarer å få mye ut av maskinen etter kort tid, er imponerende. Gleder meg til fortsettelsen utover høsten med å se effektiviteten på denne maskinen!

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324