07 PrintMedia i full produksjon med Heidelberg XL106-8-P

PUBLISERT: 17 august 2016
OPPDATERT: 21 mars
Trykkinstruktør Wim Geetjens fra Heidelberg Belgia og Administrerende direktør Åsmund Krogstad under akseptansetesten. I bakgrunnen trykkinstruktør Per Bruksås.
Trykkinstruktør Wim Geetjens fra Heidelberg Belgia og administrerende direktør Åsmund Krogstad under akseptansetesten. I bakgrunnen trykkinstruktør Per Bruksås.

07 PrintMedia på Aurskog godkjente installasjonen av XL106-8-P den 1. juli. Akseptansetesten besto av trykking av 6 forskjellige jobber, papir og kartong om hverandre i 2 forskjellige formater. Maskinen presterte over forventning i plateskift og oppstart og produserte samtlige jobber i 18.000 trykk/time.

– Det har nå gått noen uker siden akseptansetesten, sier administrerende direktør Åsmund Krogstad. – En ting er, at en instruktør kjører test, men noe annet når trykkere skal stå alene å kjøre. Det er bare en ting å si om det, våre trykkere er fantastiske dyktige og maskin oppfører seg eksemplarisk! Det vil si at den innfrir våre krav til både innstillingstider og hastigheter. Vi er veldig fornøyd med det valget vi har gjort.

– Dette er vårt nye flaggskip i 07 PrintMedia, føyer produksjonssjef Terje Pedersen til. – Installasjon og opplæring har gått etter plan og over all forventning. Stor takk til Luth gruppen. Våre trykkere klarer å få mye ut av maskinen etter kort tid, er imponerende. Gleder meg til fortsettelsen utover høsten med å se effektiviteten på denne maskinen!

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag