Mimaki oppdaterer flatbedsortimentet

PUBLISERT: 31 august 2016
OPPDATERT: 31 august
UJF Mk II-serien har heldekkende printbord.
UJF Mk II-serien har heldekkende printbord.

På Viscom Paris 6.- 8. september kommer Mimaki til å vise frem to nye flatbedprintere – UJF-3042 MkII og UJF-6042 MkII. Disse uv-flatbedprintere kommer til å erstatte de tidligere modellene, UJF-3042HG og UJF-6042.

– Vi har sett et voksende antall av våre UV-herdende trykksystemer installert i produksjonslaboratorier, kjøpesentra og jernvarer/byggvarehus for å muliggjøre å lage kundetilpassede produkter. Disse nye skriverne kommer til å sikre den ultimate kundeopplevelsen på disse stedene gjennom å levere etterspurte produkter raskere, sier Mike Horsten, sjef for markedsføring av Mimaki EMEA.

Disse nye printerne skal ha utskriftshastigheter som er 20 prosent hurtigere enn sine forgjengere, og støtte ulike blekktyper og applikasjoner. For eksempel er LUS-120-blekk bra for utskrift på myke materialflater ettersom de kan strekkes opp til 170 prosent uten å sprekke. LUS-150-blekk, som kommer til å være tilgjengelige for de nye skriverne i snar fremtid, er bra for innendørsskilter, troféer og andre akrylprodukter takket være at de fester godt på disse materialene. LH-100-blekk egner seg godt for tilbehør eller papirprodukter som må tåle mye slitasje.

UJF 6042 Mk II
UJF 6042 Mk II
UJF-3042 Mk II
UJF-3042 Mk II

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz