Napp Siesta for publisering

PUBLISERT: 31 august 2016
OPPDATERT: 31 august

samvirke_552c47a475e01_fullPå Sign&Print messen den 14. og 15. september blir det norsk premiere for den danske programvaren Napp. Det er en løsning for trykkerier som også vil tilby sine kunder en digital publisering.

Napp Siesta er et verktøy for online publisering som tilbyr trykkerier en enkel og rimelig metode for å lage en digital kopi av en vanlig printjobb som magasiner, instruksjonsmanualer og produktkataloger. Utviklerne har lagd en egen app for trykkere og deres kunder, inkludert logo, design og tilstedeværelse på Apple iStore og Google Play Store.

Hva innebærer dette for DEG som trykker?

  • Åpner opp for nye forretningsmuligheter i det digitale domenet.
  • Introduserer månedlige inntekter og selger mediaberiket konsulenttjenester.
  • Som lisensiert Siesta Partner™ får man profitt hver gang man selger Siesta til sine kunder.

Hva innebærer dette for DINE kunder?

  • Øyeblikkelig verdensomspennende publisering
  • Dine kunders publikasjoner får sin egen varemerket app i Apple App Store og Google Play Store.
  • Dybdestatistikk: Samler inn data om hvordan hver publikasjon gjør det, og til og med innsikt i hvilke spesifikke sider som leses.
  • Send meldinger direkte til leserne: Kommunisér direkte med sluttbrukeren via PUSH. Send dem info om utgivelsen av et nytt magasin, produktoppdateringer osv.

Se disse lenkene for videre inspirasjon:

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik