Nye printer/kuttere fra Roland DG

TrueVIS SG-serien fra Roland DG

TrueVIS SG-serien fra Roland DG

Roland DG lanserte i dag to wide-format økosolvente skjæreprintere i sin nye TrueVIS serie. Modellenes navn er SG-300 and SG-540. Firmaet lover rike farger og glossy finish for slående grafikk til en rimelig pris med denne serien. TrueVIS-serien ble lansert i mars, og er Roland DGs nyeste generasjon av printere med skjærefunksjon. Nye Roland DG FlexFire printhoder, nytt 4 -fargers TrueVIS blekk, avansert integrert print & kutt teknologi og en rekke andre funksjoner. Disse skal også være brukervennlige både for nybegynnere og garvede trykkere.

SG serien finnes i både 762mm (30”) og 1371mm (54”) modeller for produksjon av innen- og utendørs plakater, kjøretøygrafikk, bannere, utstillingsmateriale, såvel som etiketter, dekaler og varmetransfer. 60% raskere enn sammenliknbare modeller i standardmodus utloves også.

Nye Roland VersaWorks Dual RIP programvare medfølger, og håndterer både PDF som gamle Postscriptfiler. Styring via smarttelefon eller nettbrett via blåtann er også en del av funksjonaliteten.

Mer informasjon finner du på Roland DGs nye TrueVIS nettsider.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: