Oppgradert arbeidsflyt fra Konica Minolta

Konica Minolta lanserer nå en oppgradering av sine arbeidsflytløsninger – AccurioPro Flux

Kostnadseffektiv drift og gode automatiserte produksjonsprosesser er et viktig og tilbakevendende tema for aktører i grafisk bransje. Undersøkelser viser at oppgaver knyttet til pre-press og tilrettelegging før print er en av de største flaskehalsene og tidstyvene i produksjonen.

AccurioPro Flux er en modulbasert løsning som kan ivareta og automatisere alle prosessene fra overføring av filer til tilrettelegging, utskytning og kvalitetskontroll før print.

  • AccurioPro Flux Essential er modulen som ivaretar utskytning, pre-flight, jobbautomatisering og printadministrasjon. Her kan operatør automatisere det meste av sine pre-press prosesser.
  • AccurioPro Flux Premuim gir i tillegg en avansert rapportgenerator og en job-ticket funksjon for filoverføring direkte fra eksterne brukere.
  • AccurioPro Flux Ultimate er siste modul som inkluderer en komplett web-til-print løsning.
Produktsjef Morten Hegge

Produktsjef Morten Hegge

Produktsjef Morten Hegge er svært begeistret for lanseringen: – Med full integrasjon med printerenhetene har trykkeriet eller hustrykkeriet et komplett verktøy for en automatisert prosess fra kunde-ordre til ferdig produkt. En applikasjon som for eksempel bestilling av visittkort kan automatiseres fullstendig. Kunde legger inn data i den web-baserte malen, riktig utskytning skjer til ønsket media og knyttes opp til egnet printer. En annen stor fordel er at dette er en åpen løsning som støtter alle digitaltrykkmaskiner på tvers av ulike produsenter, – sier Morten Hegge.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *