Oppgradert arbeidsflyt fra Konica Minolta

PUBLISERT: 4 september 2016
OPPDATERT: 4 september

Konica Minolta lanserer nå en oppgradering av sine arbeidsflytløsninger – AccurioPro Flux

Kostnadseffektiv drift og gode automatiserte produksjonsprosesser er et viktig og tilbakevendende tema for aktører i grafisk bransje. Undersøkelser viser at oppgaver knyttet til pre-press og tilrettelegging før print er en av de største flaskehalsene og tidstyvene i produksjonen.

AccurioPro Flux er en modulbasert løsning som kan ivareta og automatisere alle prosessene fra overføring av filer til tilrettelegging, utskytning og kvalitetskontroll før print.

  • AccurioPro Flux Essential er modulen som ivaretar utskytning, pre-flight, jobbautomatisering og printadministrasjon. Her kan operatør automatisere det meste av sine pre-press prosesser.
  • AccurioPro Flux Premuim gir i tillegg en avansert rapportgenerator og en job-ticket funksjon for filoverføring direkte fra eksterne brukere.
  • AccurioPro Flux Ultimate er siste modul som inkluderer en komplett web-til-print løsning.
Produktsjef Morten Hegge
Produktsjef Morten Hegge

Produktsjef Morten Hegge er svært begeistret for lanseringen: – Med full integrasjon med printerenhetene har trykkeriet eller hustrykkeriet et komplett verktøy for en automatisert prosess fra kunde-ordre til ferdig produkt. En applikasjon som for eksempel bestilling av visittkort kan automatiseres fullstendig. Kunde legger inn data i den web-baserte malen, riktig utskytning skjer til ønsket media og knyttes opp til egnet printer. En annen stor fordel er at dette er en åpen løsning som støtter alle digitaltrykkmaskiner på tvers av ulike produsenter, – sier Morten Hegge.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik