Skangraf med hederstittel

PUBLISERT: 15 september 2016
OPPDATERT: 15 september
Anne-Lise Torp Sells
Anne-Lise Torp Sells

«Under Sign&Print-messen vil vi dessverre være underbemannet på kontoret, men guttene på lageret vil være tilstede», var budskapet i et nyhetsbrev vi mottok fra Skangraf i Larvik. De er tydelig tilstede på messen, hele familien, far, sønn og daglig leder og mor Anne-Lise Torp Sells. Bedriften er tildelt hedersutmerkelsen Premier Distributor fra Orafol. Kun tre i Europa har oppnådd dette.
-Det er Orafol som var starten på Skangraf i 1994. Vi fikk agenturet for Norge og har siden satset fullt og helt på det, sier Anne-Lise Torp Sells. Det var hun som etablerte Skangraf som leverer selvklebende produkter og digitale media til skiltbransjen over hele landet.
Skangraf har seks ansatte som alle setter sin ære i rask ekspedering. De har som motto å snu seg raskt etter kundens behov. –Vi elsker det vi driver med. Vi er store nok til å levere og små nok til å bry oss genuint om alle våre kunder, sier daglig leder.
Skangraf har som mål å være en fokusert leverandør av selvklebende materialer og media med førsteklasses kvalitet til den norske skilt, serigrafisk og digitalindustri med høy service grad og produkt kunnskap. På messen har de en stor stand med fargerike vareprøver- og de byr på kaffe.
-Sign&Print-messen er et stort løft for oss, men vi ser den store fordelen med å være tilstede der kundene våre er. Vi har allerede truffet mange av dem, forteller Anne-Lise få timer etter åpningen onsdag.

Les videre

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Landa Printing overrasker stort

Med overraskende salgstall og presentasjon av to nye trykkpresser var Landa en av de store overraskelsene på Pre-Drupa Press Briefing i Düsseldorf i slutten av mars.
Landa_01

Epson går i personaliseringens spor

Mindre serier med tilpassede produkter, det er en klar trend i den grafiske bransjen. Epson lanserte to nyheter i dette segmentet på Fespa: en UV-printer og en DTF/DTG-printer. Begge inngangsmodeller av desktop-størrelse.
Epson-6-1024x683

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1