Canon med to nye modeller i imagePRESS-serien

PUBLISERT: 22 september 2016
OPPDATERT: 22 september
imagepress-c850-serien-frt
imagePRESS C850

Canon Europa utvider i dag flaggskipserien imagePRESS med to nye digitale fargeproduksjonspresser – C850 og C750. Kundene har etterspurt mer fleksible produksjonspresser som kombinerer konsekvent høy utskriftskvalitet, suveren ytelse og pålitelig driftssikkerhet i mer kompakt, men likevel solid innpakning. Den nye imagePRESS C850-serien er et svar på denne etterspørselen og er ment å inspirere kommersielle trykkerier og hustrykkerier til å utvide tjenestetilbudet og videreutvikle virksomheten, heter det i en pressemelding.

De nye produksjonspressene er velegnet for kunder med en månedlig produksjon på opptil 170 000 A4-sider og kan skilte med følgende nyvinninger og funksjoner som øker effektiviteten i produksjonsmiljøer og gir flere etterbehandlingsmuligheter:

  • Konsekvent produksjonshastighet med 85/75 sider i minuttet på papir opptil 220 g/m2 og suveren ytelse på blandede medier opptil 300 g/m2
  • Automatisk tosidig bannerutskrift åpner for nye inntektsstrømmer
  • Nytt rastermønster med 190 linjer per tomme som gir fantastiske bilder
  • Halvautomatisert sideregistrering som frigjør operatøren til å bruke tid på andre verdiskapende aktiviteter
  • Flere etterbehandlingsløsninger muliggjør nye og mer innbringende produksjonsmuligheter
  • Nye PRISMAsync v 5.0 sørger for optimal produktivitet i trykkeriet.

– Canon ønsker å styrke kundenes tro på fremtiden. Målet vårt var å inspirere leverandørene av trykksaker ved å gi dem en visjon av virksomhetens kreative og kommersielle potensial og gi dem de teknologiske nyvinningene de trenger for å gjøre visjonen til virkelighet og videreutvikle virksomheten, sier Mark Lawn, European Director for Professional Print Solutions i Canon Europa.

– Vi har i løpet av kun to år installert over 3000 imagePRESS C800/C700 produksjonspresser i EMEA-regionen og hjulpet kundene med å nå nye nivåer innen produktivitet, kvalitet, fleksibilitet og vekst. Med disse nye imagePRESS-modellene har vi forbedret ytelsen og bruksmulighetene fra begynnelse til slutt, slik at et enda større spekter av trykkerivirksomheter får mulighet til å utnytte sitt kommersielle potensial.

C850/C750-modellene håndterer substrater fra 52 til 300 g/m2 og opprettholder maksimal utskriftshastighet på materiell opptil 220 g/m2, noe som betyr at de kan håndtere et bredt spekter av typiske trykkapplikasjoner fra brosjyrer og invitasjoner til plakater og personlig tilpasset direkte markedsføringsmateriell.

Forbedret laser, nytt rastermønster med 190 linjer per tomme og Canons CV-toner (Consistently Vivid) sikrer enestående utskriftskvalitet side etter side, uavhengig av opplagsstørrelsen. Halvautomatisk enkeltsideregistrering sørger for riktig medieregistrering i løpet av noen få minutter og øker effektiviteten i trykkeriet.

Legg til moduler som ny heftetrimmer, GBC-hulleenhet og integrert bretting til de nye produksjonspressene, og utskriftsleverandørene kan utvide etterbehandlingsmulighetene og tilby kundene enda flere iøynefallende og høyverdige produkter. Ved å utvide utvalget av integrerte etterbehandlingsløsninger, både fra Canon og tredjepart, har kundene nå mulighet til å integrere løsninger som heftetrimmer med tre kniver, liminnbinding av opptil 200 sider, ryggstifting av opptil 100 sider, spiralinnbinding og produksjon av hefter med firkantrygg.

imagePRESS C850/C750 er de første modellene i serien som tilbyr integrering med versjon 5.0 av Canons PRISMAsync-kontroller, noe som gir større brukervennlighet, forbedrer effektiviteten og optimal integrering i driften. Den nye fjernstyringen for PRISMAsync har også en mobilapp (Android/iOS) som gir statusinformasjon og varsler operatøren når det er behov for inngripen.

– Om det er snakk om et hustrykkeri eller et kommersielt trykkeri som investerer i en ny digital trykkpresse, så må løsningen være klar til bruk og enkel å installere og integrere i eksisterende arbeidsflyter. Dette har dannet bakteppet for utviklingen av de nye imagePRESS-produktene, og vi er sikre på at kundene vil gripe mulighetene til å #unleashprint og oppfylle ambisjonene de har for virksomheten, avslutter Mark Lawn.

De nye Canon imagePRESS C850/C750 produksjonspressene stilles ut for første gang på messen GraphExpo 2016 og er tilgjengelig i EMEA-regionen fra oktober 2016. De kommer også til å stilles ut på den svenske Sign&Print-messen på Kistamässan i Stockholm 7-9 februar.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik