Luth Gruppen tilbyr laminering fra Bagel Systems

bagel001Luth Gruppen har i en tid sett etter solide lamineringsmaskiner til riktige priser. På Drupa fant de svaret i Bagel Systems lamineringsmaskiner.

Bagels maskiner var å se på flere stands på messen – blant annet hos Fujifilm, Konica Minolta og hos Canon.

Maskinene finnes i flere formater og hastigheter – perfekt for det norske markedet. Oljefylte sylindere sørger for stabil og jevn distribusjon av varme – både for små og store opplag. Dette sparer kundene for makulatur og sørger for en problemfri hverdag.

Bagel Systems produserer sine maskiner i Barcelona og er alene om å tilby oljefylt sylinder ​i A3. Tilbakemeldingene fra kunder som bytter til denne løsningen har vært meget positive, sier Luth Gruppen.

Lenker:
Bagel Systems
Luth Gruppen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: