Dustin Norge får Canons «Growth Award»

Dustin Norge med Canon Growth Award

Dustin Norge med Canon Growth Award

Canon Norge meddeler at Dustin Norge AS nylig mottok Canon Europas «Growth Award» på et europeisk Partnermøte. Den Europeiske Premium Partner-konferansen ble i år avholdt i Praha og er et eksklusivt europeisk Partnermøte der toppledelsen i Canons Europa møter sine 60 største B2B Partnere for forretningssamtaler og erfaringsutveksling.

Konferansen ga Canons Premier Partnere muligheten til å høre fra Canon Inc. VIP, Mr. Yoshinori Ikeda, Deputy Chief Executive of Office Imaging Products Group, i tillegg til toppledelsen i Canon Europa.

Med sine fire partnere i den gjeve kategorien, er Canon Norge representert med Serit Østereng IT AS, Dustin Norway AS, Kontorsenteret Buskerud AS og Lindbak AS. I tillegg til et sterkt faglig innhold, har også programmet utdeling av priser for spesielt sterke prestasjoner, og under den høytidelige gallamiddagen ble Dustin Norge AS overrakt «Growth award».

Begrunnelsen for prisen:
Dustin har gjort stor suksess ved å fungere som en link mellom Canons portefølje og deres kunders behov, og arbeider svært hardt for å identifisere den rette blandingen av Canon produkter og løsninger som gjør at deres kunder kan fokusere på sine kjerneoppgaver. Kunnskapen til deres medarbeidere bidrar til vekst i nye markeder og utvider tilbudet av tjenester og løsninger. Denne prisen anerkjenner Dustin Norway AS for å ha den sterkeste veksten av alle Canons Partnere i Europa.

– Vi er svært glade for denne utmerkelsen. For Dustin er det viktig å ha gode samarbeidspartnere slik at vi skal kunne fortsette å utvikle konkurransedyktige tjenester og løsninger som på en effektiv måte kan løse virksomheters IT-utfordringer, sier Jens Haviken, VP Services & Solutions Dustin.

Petter Sjaastad, direktør for Partnerkanalen i Canon Norge, er svært glad på vegne av Dustin Norge;

– Vi stiller oss i rekken av gratulanter til Dustin Norge for den flotte utmerkelsen og i beundring over de sterke salgsprestasjonene som ligger bak prisen. Vi i Canon Norge er naturligvis mektig stolte over at vår norske partner trakk det lengste strået blant Canon sine største og mektigste europeiske partnere. Dette betyr mye for vår prestisje og ikke minst for motivasjonen vi legger i det videre samarbeidet med Dustin og våre øvrige Premium partnere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: