Første matforpakning helt i papir

PUBLISERT: 13 oktober 2016
OPPDATERT: 13 oktober

161006_lovisawestergrenbillerudkorsnasAxello Zap er et helt nytt støvtett materiale, fremstilt kun av papir som Lovisa Westergren fra Billerud Korsnäs viser frem et eksempel på. Axello Zap er først på markedet med denne emballasjen for ulike typer av næringsmidler som müsli, pasta og gryn. Foruten å forenkle i gjenvinningen så har materialet 65 prosent lavere karbondioksidavtrykk enn tilsvarande plastforpakninger.

161006_lovisawestergrenbillerudkorsnas2Fibreform er et kartongmateriale som benyttes til ulike typer av næringsmiddelemballasje. Det kan gis både ulike former og strukturer for å øke berøringsfølelsen eller gjøre det lettere å holde i med varm drikke. Til materialet finnes det en omfattande økologisk miljøutredelse.

Les videre

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

FlexiPrint og Fespa Norway holder åpent hus

Onsdag 17.april inviterer FlexiPrint i Drammen alle Fespas medlemmer til Åpent Hus, i forbindelse med avvikling av den 63. generalforsamlingen i Fespa Norway.
flexiprint_logga

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Åpen konferanse med nyttige temaer

Kunstig intelligens, hvordan hindre kriminelle å stjele bedriftens IT-systemer, næringsutvikling i nord, regjeringens initiativ til bedre balanse mellom digital og analog læring står på dagsordenen.
Jubileumsmøte mai 2024 - Programbilde

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1