Formel 1-stjernen Lewis Hamilton har hovedrollen i ny Epson-video

PUBLISERT: 20 oktober 2016
OPPDATERT: 20 oktober

«Lewis Gets Inked» viser fordelene med de innovative EcoTank-skriverne

Tre ganger verdensmester i Formel 1, Lewis Hamilton, er hovedpersonen i en video Epson lanserer i dag. «Lewis Gets Inked» viser fordelene med den nye EcoTank-skriveren og er tilgjengelig på Epsons YouTube-kanal.

Den morsomme og actionfylte filmen er spilt inn ved MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™-teamets hovedkontor. Den viser EcoTank-skrivernes innovative blekkteknologi med etterfyllbare blekktanker – og den store mengden blekk som medfølger på kjøpet. Fordelene med EcoTank-skriverne – høyvolumutskrifter uten behov for blekkpatroner – kommuniseres på en overraskende og underholdende måte. Videoen er en del av en multikanals innholdsstrategi bestående av hovedfilmen og en rekke «behind the scenes»-materiell

Som Official Team Partner støtter Epson Formel 1-teamet MERCEDES AMG PETRONAS med blekkskrivere, skannere, 3LCD-projektorer og wearables som smartbriller. Kampanjen «Lewis Gets Inked» står i kontrast til tidligere samarbeid som har vist de to aktørenes kontinuerlige jakt på innovasjon, globalt lederskap og utvikling av høykvalitetsprodukter i en mer seriøst innpakning. Epsons bruk av innovativ teknologi harmonerer med hva det regjerende FIA Formula One World Championship-teamet tilstreber i sporten, og dette er et eksempel på hvordan teamet jobber med Epson for å vise innovasjon.

– Jeg får delta på mange interessante prosjekter med teamets partnere, og kan med stor sikkerhet si at dette er blant de mest uvanlige! Opptaket med Epson for EcoTank-skriverne var skikkelig moro. Jeg liker å gjøre ting som er annerledes og gå ut av komfortsonen. Det var en ny opplevelse å få 400 liter blekk kastet på meg, så jeg lot det stå til og synes resultatet ble veldig kult, sier Lewis Hamilton.

– Det innovative EcoTank-systemet har snudd utskriftsmulighetene på hodet, så vi ønsket å skape en film som overrasker og huskes. Epsons merkevare kjennetegnes av kvalitet, innovasjon og ytelse. Derfor forventer ikke mennesker en morsom og actionfylt film fra oss. MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™-teamet var fantastiske å samarbeide med i dette prosjektet. Lewis Hamilton har tilført karisma, stil og humor og bistått med å vise en annen side av Epson. Prosjektet har tatt ett år og det kreative teamet har hatt en viktig rolle for resultatet, sier Maria Eagling, Director of marketing i Epson Europe.

Om crewet
Epson jobbet med Citizen Films og managing director Gretchen Shoring i forbindelse med produksjon av innhold og Rollo Hollins regisserte videoen. Teamet for spesialeffekter, Machine Shop, ble engasjert for deres spesialekspertise og Rina Yang la en unik siste finish som fotoansvarlig.

Om EcoTank
Epson EcoTank ET-3600 og det medfølgende[1] blekket har kapasitet til 11.000 utskrifter, noe som gir brukervennlighet og ultra-lave kostnader per side – uten bruk av blekkpatroner. Alt-i-ett-skriverne har en utskriftskapasitet tilsvarende 72 blekkpatroner i snitt[2], mens ET-3600 har ytterligere kapasitet. Den har en anbefalt utsalgspris på kr. 4495 inkl. mva, mens ekstra blekkflasker er tilgjengelige fra kr. 99.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik