Kezzler AS i samarbeid med Billerud Korsnäs

PUBLISERT: 20 oktober 2016
OPPDATERT: 21 mars

Billerud Korsnäs investerer i det norske innovasjonsfirmaet Kezzler AS, hvilket er i samsvar med deres strategi å satse i ny og innovativ teknikk innen emballasje. Billerud Korsnäs har en tydelig strategi på at en del av tilveksten skal genereres gjennom nye forretninger og løsninger langt fremme i emballasjens verdikjede. Det gjør de ved å investere i firmaer som er i starten av sin utviklingsfase og gjennom samarbeid med disse utvikle nye løsninger på emballasjeområdet.

– Billerud Korsnäs er en perfekt strategisk partner når det gjelder digitalisering og «internet of packaging», sier Thomas Körmendi, administrerende direktør hos Kezzler. Vi befinner oss i en sterk vekstfase, der Billerud Korsnäs er vår første industrielle investor. Deres kunnskap om hele emballasjekjeden og emballasjemarkedet kommer til å gjøre vår fortsatte utvikling lettere.

Kezzler er pionerer med sin teknikk som gjør det mulig å gi hver emballasje en unik kryptert kode. De kaller den kezzlercode, som kan appliseres på emballasjen som en NFC-tagg, QR-kode, strekkode eller bare som ren tekst. Teknikken med å generere koden er kostnadseffektiv og kan anvendes industrielt på store serier.

 

Bildet viser en tilpasset app der kunden samler bonuspoeng og får rabatter ved å skanne inn QR-koder. Samtidig som kunden knyttes nærmere, så får produsenten også rede på hvor, når og hvem som kjøpte det unike produktet.
Bildet viser en tilpasset app der kunden samler bonuspoeng og får rabatter ved å skanne inn QR-koder. Samtidig som kunden knyttes nærmere, så får produsenten også rede på hvor, når og hvem som kjøpte det unike produktet.

Hver artikkel får en unik identitet, hvilket gjør den sporbar gjennom hele kjeden til kjøperen. Krypteringen varemerkebeskytter produktet samtidig som følsomme data ikke er tilgjengelig. Interaksjon med kunden kan gjøres med en app på mobiltelefonen. Eller med tilpassede apper som kan anvendes eksempelvis for å spore produktet gjennom leverandørkjeden og til lagerinventering.

Programvaren er enkel å benytte men Kezzler har dessuten et supportteam for å hjelpe kundene med implementeringen og kan tilby skybaserte serverløsninger. Blant kundene finner vi for eksempel legemiddelforetak. Forfalskede medisiner kan være livstruende og er et stort problem i dagens internetthandel, da er det fint med lesbare krypterte QR-koder slik at det kan verifiseres at medisinen er ekte og at man heller ikke får i seg forbudte substanser.

Les videre

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

WERA starter det nye året med ny ledelse

Reklame, trykkeri- og kommunikasjonshuset WERA i Telemark rokerer i ledelsen og tar sats inn i 2024. Det betyr at tidligere daglig leder Kjersti Hole Haatveit overrekker stafettpinnen til Dag Brekke-Rasmussen.
Wera bild

Siste nytt

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi