Epson SureColor SC-S80600 har fått Pantone-sertifisering

PUBLISERT: 3 november 2016
OPPDATERT: 3 november
SureColor SC-S80600
SureColor SC-S80600

Storformatskriveren SC-S80600 kan reprodusere PANTONE Solid Coated Colours med 98,2 prosents nøyaktighet

Epsons flaggskipmodell innen kreative signage-skrivere – ti-fargers SureColor SC-S80600 – har oppnådd 98,2 prosent fargenøyaktighet i PANTONE MATCHING SYSTEM®1. Dette gjør skriveren til et utmerket valg for de som ønsker helt presis reproduksjon.

– Pantone er standarden for fargepresisjon, så det er utrolig viktig for oss å oppnå 98,2 prosent fargenøyaktighet. Dette gir SC-S80600 en stor markedsfordel og kjøperne trygghet om at deres design vil se like flott ut i virkeligheten som på PC-skjermen, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

SC-S80600 har siste generasjons doble Epson PrecisionCore TFP-skriverhoder og det nye UltraChrome GS3-blekket. Dermed produserer flaggskipmodellen raske utskrifter i høy kvalitet og med lang holdbarhet – selv ved de mest krevende utskriftsjobbene og hvor det trengs resultater i absolutt toppklasse med levende farger.

1. Testet i 1440x1440dpi 36 pass modus, på ILFORD Nano Solvent Premium Photo Paper Gloss.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik