Epson SureColor SC-S80600 har fått Pantone-sertifisering

SureColor SC-S80600

SureColor SC-S80600

Storformatskriveren SC-S80600 kan reprodusere PANTONE Solid Coated Colours med 98,2 prosents nøyaktighet

Epsons flaggskipmodell innen kreative signage-skrivere – ti-fargers SureColor SC-S80600 – har oppnådd 98,2 prosent fargenøyaktighet i PANTONE MATCHING SYSTEM®1. Dette gjør skriveren til et utmerket valg for de som ønsker helt presis reproduksjon.

– Pantone er standarden for fargepresisjon, så det er utrolig viktig for oss å oppnå 98,2 prosent fargenøyaktighet. Dette gir SC-S80600 en stor markedsfordel og kjøperne trygghet om at deres design vil se like flott ut i virkeligheten som på PC-skjermen, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

SC-S80600 har siste generasjons doble Epson PrecisionCore TFP-skriverhoder og det nye UltraChrome GS3-blekket. Dermed produserer flaggskipmodellen raske utskrifter i høy kvalitet og med lang holdbarhet – selv ved de mest krevende utskriftsjobbene og hvor det trengs resultater i absolutt toppklasse med levende farger.

1. Testet i 1440x1440dpi 36 pass modus, på ILFORD Nano Solvent Premium Photo Paper Gloss.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *