Epson SureColor SC-S80600 har fått Pantone-sertifisering

PUBLISERT: 3 november 2016
OPPDATERT: 3 november
SureColor SC-S80600
SureColor SC-S80600

Storformatskriveren SC-S80600 kan reprodusere PANTONE Solid Coated Colours med 98,2 prosents nøyaktighet

Epsons flaggskipmodell innen kreative signage-skrivere – ti-fargers SureColor SC-S80600 – har oppnådd 98,2 prosent fargenøyaktighet i PANTONE MATCHING SYSTEM®1. Dette gjør skriveren til et utmerket valg for de som ønsker helt presis reproduksjon.

– Pantone er standarden for fargepresisjon, så det er utrolig viktig for oss å oppnå 98,2 prosent fargenøyaktighet. Dette gir SC-S80600 en stor markedsfordel og kjøperne trygghet om at deres design vil se like flott ut i virkeligheten som på PC-skjermen, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

SC-S80600 har siste generasjons doble Epson PrecisionCore TFP-skriverhoder og det nye UltraChrome GS3-blekket. Dermed produserer flaggskipmodellen raske utskrifter i høy kvalitet og med lang holdbarhet – selv ved de mest krevende utskriftsjobbene og hvor det trengs resultater i absolutt toppklasse med levende farger.

1. Testet i 1440x1440dpi 36 pass modus, på ILFORD Nano Solvent Premium Photo Paper Gloss.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324