Fikk pris for beste nettside

PUBLISERT: 3 november 2016
OPPDATERT: 3 november

ekh_grafisk_nettsideEKH Grafisk vant Media Monitors pris for beste nettsider innen bransjen. – Nettstedet gir umiddelbar og tydelig informasjon. Her tilbys det utvilsomt grafiske produkter og tjenester og ikke bildekk eller blomster.

Her er noen av konklusjonene i bedømmelsen:

•Innholdet på sidene er gjennomgående godt. EKH lar kundens behov være i fokus, og ikke seg selv. Tekstene er vel gjennomtenkte, språket er godt og man faller ikke for fristelsen til å skrive for mye om sitt eget. Bildemateriellet er bra og referansene er velvalgte og tilpasset.

•Som kunde eller besøkende er det lett å finne fram. Valget for filoverføring er godt synlig og løsningen er veldig enkel å bruke. Det er gode forklaringstekster til det tekniske og faglige. De ansatte med sine kontaktopplysninger er hele tiden tilgjengelig fra menylinjen.

•Sidene er funksjonelle, og alt ser ut til å virke. Lasting av sider går fort.

Som vinner av konkurransen får EKH Grafisk ett års bedriftsabonnement på Media Monitor sine informasjonstjenester, samt bedriftsportrett på video, produsert av Inkish.TV fra Danmark.

EKH har 16 ansatte, og holder til i Kristiansund og Molde. Bedriften har eksistert siden 1898, og i moderne tid har nettsider blitt en viktig del av forretningsmodellen. I tillegg leverer selskapet grafisk design, trykksaker, samt logo og profil til andre selskap.

Ta en titt på det prisbelønnede nettstedet: ekh.no

Les videre

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

FlexiPrint og Fespa Norway holder åpent hus

Onsdag 17.april inviterer FlexiPrint i Drammen alle Fespas medlemmer til Åpent Hus, i forbindelse med avvikling av den 63. generalforsamlingen i Fespa Norway.
flexiprint_logga

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12