Nytt fra Ricoh

Ricoh

Ricoh Pro 8200s

Ny serie med sort/hvitt printere, ny høykapasitets Interposer, og nye ferdiggjøringsløsninger.

Ricoh har lansert Pro 8200s serien med printere. Dette er en høyhastighets sort/hvittprinter for det digitale markedet. Den tar et stort utvalg substrater, heter det fra Ricoh. I tillegg tilbys også en mer kreativ produksjonsmiks, som gjøres mulig ved help av en High Capacity Interposer. Her er det mulig med for- og baksider eller innmat trykket i offset eller med blekk, som behandles inline til ferdige bøker og manualer. 8200-maskinen er også utstyrt med mulighet for å printe bannerformat på 700 mm. En forbedret stacker tillater dessuten bruk av tyngre papirkvaliteter.

Hastigheten oppgis til maks 136 sider i minuttet, med oppløsning på 1.200 x 4.800 dpi VCSEL kvalitet. Papirvekter opptil 350 g, også bestrøket, kan kjøres, og det er støtte for NCR og førtrykte medier. Maskinen blir vist første gang under et kundearrangement i Telford i England nå i november, og vil være tilgjengelig på markedene i Europa i januar 2017.

Ricoh lanserer også to nye ferdiggjøringsløsninger i disse dager. To heftemaskinmodeller fra Duplo, DMB 350 og DBM 600, kan begge settes inline i Ricohs Pro C9110, C7100 og Pro 8200 produksjonsprintmaskiner.

ricoh_neon_yellow

Neongult trykk. Foto:Ricoh

Arkpressen Pro C7100X fra Ricoh har nå fått muligheten til å ha neongul som femtefarge. Dermed kan mange typer trykksaker få nye og varierte uttrykk. Tidligere har femtefargen hatt mulighet for enten hvit toner eller gloss. Den neongule fargen fluoriserer når det belyses med svart, og Ricoh foreslår derfor også sikkerhetstrykk som en mulig anvendelse.

Løsningen er klar på markedet nå, i hele Europa.

Lenke:

Pro 8200s

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *