En nærmere titt på Intecs etikettskriver

PUBLISERT: 8 desember 2016
OPPDATERT: 8 desember

Master Office er en av utstillerne på Sign&Print Scandinavia på Kistamässan i februar. Til den norska Sign&Printmessen tok de med seg sin nye etikettskriver, Intec LP215, sammen med skjære- og finishingmaskinen Intec LCF215. Vi hilste på dem i Farsta utenfor Stockholm for å få en gjennomgang.

1_helamaskinenIntec LP215 er en kompakt etikettskriver, som er spesielt effektiv for korte og middels lange kjøringer. Her ser vi den sammen med ripp-stasjonen og skjære- og finishingmaskinen LCF215.

2_rippI ripp-stasjonen stiller du inn jobben med en programløsning spesielt utviklet for LP215-skriveren, et drag-and-drop-verktøy for gridlayouter og rask pålegging av grafikk. På bildet ser vi ferdige etiketter som skal legges inn i programvaren.

3_inmatningIntec-maskinen kan kjøre rull-til-rull, med både plant papir og med ferdig skårede etiketter for den som har et antall satte standardstørrelser.

5_tonerTonerkassettene i standard cmyk-oppsett.

5_tryckapavittDet går likevel fint å bytte ut den svarte toneren med en hvit, for å kunne trykke på for eksempel transparente materialer. Da benyttes i stedet de resterende fargene for å lage svart.

6_rulledisplayDen innebygde rullmateren, som også kutter av materialet når jobben er klar.

7_utmatningEtikettene mates ut og rulles umiddelbart opp igjen. Her ser vi et eksempel på en jobb med flere ulike størrelser og former på etiketter.

8_skarmaskinTil skriveren kan du også kjøpe skjære- og finishmaskinen LCF215, som kan skjære ut de etikettene som ikke trykkes på ferdig skårede ruller.

8_skarmaskinmedlaminatI maskinen kan du dessuten laminere etiketter som av ulike grunner trenger lengre holdbarhet.

9_olikastorlekarStaffan Lehr fra Master Office viser hvordan LCF215-maskinen kan håndtere etiketter i flere ulike størrelser samtidig.

10_overflod

Når etikettene er skårede rulles overflødig media opp på rullen ovenfor, og de ferdige etikettene rulles sammen på den nedenfor.

11_egnaetiketter

For å demonstrere hva skriveren kan gjøre bruker Master Office, med hjelp av Intec, ofte sitt eget navn på test-etikettene.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik