En nærmere titt på Intecs etikettskriver

Master Office er en av utstillerne på Sign&Print Scandinavia på Kistamässan i februar. Til den norska Sign&Printmessen tok de med seg sin nye etikettskriver, Intec LP215, sammen med skjære- og finishingmaskinen Intec LCF215. Vi hilste på dem i Farsta utenfor Stockholm for å få en gjennomgang.

1_helamaskinenIntec LP215 er en kompakt etikettskriver, som er spesielt effektiv for korte og middels lange kjøringer. Her ser vi den sammen med ripp-stasjonen og skjære- og finishingmaskinen LCF215.

2_rippI ripp-stasjonen stiller du inn jobben med en programløsning spesielt utviklet for LP215-skriveren, et drag-and-drop-verktøy for gridlayouter og rask pålegging av grafikk. På bildet ser vi ferdige etiketter som skal legges inn i programvaren.

3_inmatningIntec-maskinen kan kjøre rull-til-rull, med både plant papir og med ferdig skårede etiketter for den som har et antall satte standardstørrelser.

5_tonerTonerkassettene i standard cmyk-oppsett.

5_tryckapavittDet går likevel fint å bytte ut den svarte toneren med en hvit, for å kunne trykke på for eksempel transparente materialer. Da benyttes i stedet de resterende fargene for å lage svart.

6_rulledisplayDen innebygde rullmateren, som også kutter av materialet når jobben er klar.

7_utmatningEtikettene mates ut og rulles umiddelbart opp igjen. Her ser vi et eksempel på en jobb med flere ulike størrelser og former på etiketter.

8_skarmaskinTil skriveren kan du også kjøpe skjære- og finishmaskinen LCF215, som kan skjære ut de etikettene som ikke trykkes på ferdig skårede ruller.

8_skarmaskinmedlaminatI maskinen kan du dessuten laminere etiketter som av ulike grunner trenger lengre holdbarhet.

9_olikastorlekarStaffan Lehr fra Master Office viser hvordan LCF215-maskinen kan håndtere etiketter i flere ulike størrelser samtidig.

10_overflod

Når etikettene er skårede rulles overflødig media opp på rullen ovenfor, og de ferdige etikettene rulles sammen på den nedenfor.

11_egnaetiketter

For å demonstrere hva skriveren kan gjøre bruker Master Office, med hjelp av Intec, ofte sitt eget navn på test-etikettene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: