Xerox lanserer skytjeneste for automatisk innskanning

PUBLISERT: 8 desember 2016
OPPDATERT: 8 desember

xerox_skanningXerox lanserer Web capture service som er utviklet for å automatisere innskanningsprosessen av for eksempel innkjøpsordre, fakturaer, kvitteringer og jobbsøknader. Tjenesten skal kunne benyttes med alle skannere uavhengig av leverandør og skal fungere med webapplikasjoner, som Microsoft office 365, Quickbooks, Salesforce, Sap og Concur.

– Web capture service gir våre kanalpartnere muligheten til å tilby både små og mellomstore foretak en tjeneste som lar dem begynne å automatisere sine forretningsprosesser. Det finnes ingen annen tjeneste som er like enkel og effektiv på markedet i dag, sier Bengt Ceder, kanalsjef hos Xerox.

Web capture service er utviklet spesielt for å hjelpe kanalpartnere å finne inntektsmuligheter utover hardware og forbruksvarer.

Les videre

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Et verktøy til alle prosesser i skiltfirmaet

Det belgiske programvareselskapet Dataline Solutions har utviklet den modulære programvaren Multiline for å administrere alle funksjonene til et skiltfirma, eller et hvilket som helst annet grafisk firma.
Jef_Stoffels

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1