Ricoh Danmark først med installasjon av EFI storformat i Europa

PUBLISERT: 15 desember 2016
OPPDATERT: 15 desember

ricoh_wide_format_danmarkRicoh Europe inngikk i sommer et samarbeid med EFI om å forhandle deres produktportefølje av wide format printere. EFI H1625 ble vist frem for første gang på Ricohs stand på Drupa 2016.
Og nå er den første installasjonen i Europa en realitet. Det ble til en dansk kunde.

Print på en høyglansflis
Print på en høyglansflis

Printeren håndterer CMYK + to channel hvitt blekk og er i stand til å printe på gjenstander med en bredde på opp til 1.6 meter og med en tykkelse på 4,5 cm. Så hvis der er noen som går og drømmer om å gi døren inn til barneværelset et helt unikt utseende som forteller noe om værelsets beboer, f.eks med et fotball-ikon i størrelsesforholdet 1:1 eller en mosaik av fotos gjennom barnets oppvekst, er dette nå mulig. Print på golfballer, baderomsfliser, bøker og vannflasker er mulig – ja umiddelbart er det kun fantasien som blir begrensningen med dette produktet.
Det kan også printes på medier fra rull til rull – og dermed er selvdesignet tapet også en mulighet, forteller Product & Business Manager Jan Brændholt fra Ricoh Danmark.
– Vi nettopp installert en EFI H1625 LED på vårt CEC – Customer Experience Center i Telford (UK), og her har spesialistene gjenfunnet sine indre barn. De forsøker for øyeblikket å teste produktet på en lang rekke fantasifulle medier og gjenstander.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324