Summa lanserer planskjæremaskin

PUBLISERT: 15 desember 2016
OPPDATERT: 15 desember

summa-fseries-f2630-sidev-hiresSummas tidligere F1612-skjæremaskin får en storebror – plankutteren F2630. Den har en arbeidsflate på 2,65 ganger 3,05 meter, hvilket skal gjøre det mulig å bearbeide to medieruller samtidig ved å plassere dem ved siden av hverandre.

Alle verktøy og moduler som finnes til F1612-maskinen fungerer også til F2630. Utskjæringsverktøyet fungerer på alle typer av plast og tynne kartonger mens de oscillerende verktøyene, i kombinasjon med falsehjul og V-skjærekniv kan kutte i vanlig kartong og skumplater. Dessuten finnes det en enkilowatts router tilgjengelig for kompakte materialer opp til 25 millimeter tykt, som PVC, akryl, tre eller aluminiumsbelagt kartong.

– F1612 har vært en enorm suksess og kunder har etterspurt en større tilsvarende. Vi svarer med lanseringen av F2630. Vi har merket at den typiske F1612-kunden er en skiltmaker som liker mangfoldet og fleksibiliteten hos enheten. Også F2630 kommer til å bli populær på skiltmarkedet, som er Summas kjernemarked, men vi er overbeviste om at dens format kommer til å gjøre at F2630 også trenger inn på emballasje-, tekstil- og lærmarkedet. I og med at vi har verktøy for alle disse anvendelsesområdene er jeg overbevist om at vi kommer til å lykkes, sier Summas markedssjef Geert Pierloot.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Et verktøy til alle prosesser i skiltfirmaet

Det belgiske programvareselskapet Dataline Solutions har utviklet den modulære programvaren Multiline for å administrere alle funksjonene til et skiltfirma, eller et hvilket som helst annet grafisk firma.
Jef_Stoffels

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1