Ny printer fra Roland DG

Versa UV LEF 200

Versa UV LEF-200

Personalisering av objekter og trykk av logo osv på gjenstander er stadig i vinden og nå lanserer Roland DG en ny UV LED printer for dette markedet: Versa LEF-200 UV Flatbed Printer

LEF-200 kan printe på en lang rekke gjenstander og er den siste i Roland DGs UV-LED flatbed blekkstråle portefølje.

Roland DG utlover enestående printkvalitet, større mediakompatibilitet og enkelt brukergrensesnitt. Den er 20 tommer bred, og printer i fullfarge (CMYK), samt hvitt og klart med Eco-uv blekk. En rekke materialer kan med dette printes på, bare de er under 10 cm tykke. Inkludert med printeren får man rippen Roland VersaWorks Dual RIP, hvor en rekke spesielle effekter er ferdigprogrammert.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: