Papyrus kjøper Procurator i Sverige

Antalis er ikke den eneste som driver med oppkjøp om dagen. Papyrus AB har inngått en avtale om å kjøpe alle aksjene i Procurator AB fra RoosGruppen AB. Oppkjøpet forutsetter en godkjennelse fra Konkurrensverket i Sverige og beskjed om dette ventes i løpet av de nærmeste månedene. Som et resultat av transaksjonen blir RoosGruppen AB aksjeeier i Papyrus sammen med Altor Fund ll og Triton Fund II. Kjøpesummen er foreløpig ikke offentliggjort. Procurator er en av de ledende distributørene innen beskyttelsesklær og personlig beskyttelsesutstyr, rengjøring- og hygieneartikler til kunder i Sverige, Finland, Norge, Danmark og Estland. Procurator, med hovedkontor i Malmö omsatte for ca. 120 millioner Euro i 2015 og har ca. 260 medarbeidere.

Papyrus: Med en omsetning på 1,5 milliarder Euro (2015) er Papyrus en ledende distributør av produkter, løsninger og servicetjenester koblet til trykksaker, forbruksvarer innen rengjøring og hygiene i tillegg til emballasjeprodukter til over 60 000 bedriftskunder i 19 europeiske land.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *