Konica Minolta viser hele sortimentet på Sign&Print Scandinavia

Helene Stålhem på Konica Minoltas stand på forrige Sign&Print-messe.

Den 7. – 9. februar på Sign&Print Scandinavia kommer Konica Minolta til å vise frem hele sitt sortiment innen Production Printing, Wide Format, Industrial Printing, samt programvareløsninger som forenkler informasjonsflyten.

– Vi kommer til å presentere produkter og løsninger for dere som vil bli eller forbli vinnere innen grafisk produksjon uavhengig av om dere har valgt å spesialisere dere på trykt kommunikasjon eller agere kommunikasjonsprodusent innen flere ulike kanaler, skriver Konica Minolta.

Utover at de kommer til å vise sitt brede sortiment så kommer også en Europapremiere å finne sted på Konica Minoltas stand. Det er den nyeste serien høypresterende produksjonsmaskiner Accurio Press C2070 og Accurio Print C2070 for driftssikker digital arkproduksjon i formater opp til 1200 millimeter og konvoluttrykk i full hastighet som kommer til å vises på messen.

«Vi kommer til å vise profesjonell hefteproduksjon for alle behov, med både Konica Minoltas nya multifunksjonelle heftemaker SD-513 med trekantskjæring, rill og firkantrygg, Plockmatics Onlineløsning SD-500 samt for virkelig store volumer, Watkiss Powersquare 224”, skriver selskapet videre.

De viser dessuten sin programvaresuite Accurio Pro Flux for arbeidsbesparende jobbhåndtering, effektive arbeidsflyt og web-til-print samt sin fargeproduksjonsmaskin Bizhub C1100 og den sort/hvite PRO1250.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: