Efi kjøper opp Xerox digitale front-endvirksomhet

Efi og Xerox inngår i et strategisk partnerskap rundt neste generasjons digitale front-ends (DFE) for Xerox digitale produksjonspresser. I og med partnerskapet kjøper Efi Xerox Freeflow Print Server (FFPS) DFE-virksomhet. Ifølge vilkårene i avtalen kommer Efi til å fortsette å produsere og supportere FFPS, slik at eksisterende kunder ikke opplever avbrudd i salg eller service. Xerox FFPS kommer til å integreres med Efis Fiery-produkter.

– Kundene kommer til å få en kraftfull løsning med mer effektivitet, prestasjon og kvalitet som oppfyller de mest krevende produksjonskravene. Efi er en bransjeleder og har en merittliste med prestasjon, brukervennlighet og sømløs integrasjon med industriens arbeidsflytløsninger, sier Andrew Copley, president i Graphic Communications Solutions, Xerox.

Neste generasjons digitale front-ends som kommer fra dette partnerskapet kommer til å integreres med Efis produktivitets-suiter, inklusive systemer som Pace, Printsmith Vision, Monarch og Radius ERP. De kommer dessuten til å integreres med Xerox Freeflow Core og Xmpie-arbetsflyt og tredjepartsløsninger som Agfa Apogee, Heidelberg Prinect og Kodak Prinergy.

– Efis oppkjøp er fordelaktig for begge parter. Efi får viktige immaterielle rettigheter og muligheten til å integrere disse tett med sine egne Fiery-ressurser. For Xerox innebærer det at utvikling og support for FFPS flyttes til en erkjent markedsleder. Flyttingen styrker en allerede sterk relasjon og åpner for nye muligheter og fremtidige tilbud, sier Jim Hamilton, gruppesjef for Infotrends, en del av Keypoint Intelligence.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *