Efi kjøper opp Xerox digitale front-endvirksomhet

PUBLISERT: 9 februar 2017
OPPDATERT: 21 mars

Efi og Xerox inngår i et strategisk partnerskap rundt neste generasjons digitale front-ends (DFE) for Xerox digitale produksjonspresser. I og med partnerskapet kjøper Efi Xerox Freeflow Print Server (FFPS) DFE-virksomhet. Ifølge vilkårene i avtalen kommer Efi til å fortsette å produsere og supportere FFPS, slik at eksisterende kunder ikke opplever avbrudd i salg eller service. Xerox FFPS kommer til å integreres med Efis Fiery-produkter.

– Kundene kommer til å få en kraftfull løsning med mer effektivitet, prestasjon og kvalitet som oppfyller de mest krevende produksjonskravene. Efi er en bransjeleder og har en merittliste med prestasjon, brukervennlighet og sømløs integrasjon med industriens arbeidsflytløsninger, sier Andrew Copley, president i Graphic Communications Solutions, Xerox.

Neste generasjons digitale front-ends som kommer fra dette partnerskapet kommer til å integreres med Efis produktivitets-suiter, inklusive systemer som Pace, Printsmith Vision, Monarch og Radius ERP. De kommer dessuten til å integreres med Xerox Freeflow Core og Xmpie-arbetsflyt og tredjepartsløsninger som Agfa Apogee, Heidelberg Prinect og Kodak Prinergy.

– Efis oppkjøp er fordelaktig for begge parter. Efi får viktige immaterielle rettigheter og muligheten til å integrere disse tett med sine egne Fiery-ressurser. For Xerox innebærer det at utvikling og support for FFPS flyttes til en erkjent markedsleder. Flyttingen styrker en allerede sterk relasjon og åpner for nye muligheter og fremtidige tilbud, sier Jim Hamilton, gruppesjef for Infotrends, en del av Keypoint Intelligence.

Les videre

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

End-to-end-løsninger er avgjørende, ikke trykketeknikken

Med fire svært automatiserte, industrielle produksjonslinjer, integrert i en Connex-arbeidsflyt, vil Muller Martini imponere kundene på årets Drupa.
PI-2399-Bruno-Muller_2

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Siste nytt

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi