Beste året noensinne for Unitedprint

Online-trykkeriet Unitedprint, med varemerker som Print24, Easyprint og DDK Print Big, offentliggjorde sine beste resultater noensinne i 2016. Inntektene gjorde at selskapet kunne nedbetale alle sine lån på forskudd, med en siste betaling 31. desember 2016. Det innebærer at de startet 2017 som helt selvfinansierte og gjeldfrie, med store kapitalressurser.

– Vi er glade og selvsagt veldig stolte over å ha kunnet betale ned alle våre lån før tiden, takket være hardt arbeid, og er nå 100% gjeldfrie. Det er en utrolig prestasjon og utvikling når vi reflekterer over når vi startet fra grunnen for 25 år siden, det er ikke ofte du ser en slik enestående utvikling, sier Holm Winkler, økonomi-, personal-, og juridisk sjef.

Selskapet sier at de kommer til å investere de nye ressursene i sine ca 700 ansatte, for ytterligere å øke produktiviteten og effektiviteten, og kontinuerlig forbedre sin rekkevidde og ytelse. De regner med betydelig lavere priser og kortere leveransetider som følge av dette, og kommer snart til å påbegynne en stor utvidelse av sin produktportefølje, både for sine kunder og for markedet generelt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: