Drupa 2020 fremskyndet

Det som kalles verdens viktigste messe for grafisk bransje vil nå bli avholdt fra 16. – 26. juni 2020.

Dette er en fremskyndelse på en uke, konferansen var opprinnelig lagt til 23. juni – 3. juli 2020. Beslutningen ble tatt på et møte mellom drupakomiteen og Messe Düsseldorf den 15. februar. Hovedargumentet for å flytte messen var at mange europeiske land, Tyskland inkludert, har begynt på sommerferiene den uken messen opprinnelig var lagt til. Det er forespørsler fra både utstillere og besøkende arrangørene nå har tatt hensyn til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: