Levende papir og storformat hos Antalis

PUBLISERT: 16 februar 2017
OPPDATERT: 16 februar
Lars ”Lunkan” Lundgren, selger hos Antalis viser frem Powercoat Alive med oppkoplet mobiltelefon.

Sign&Print Skandinavia: Antalis viste frem Powercoat Alive fra papirfabrikanten Arjowiggins. Det nye med papiret er at NFC-taggene er usynlig inbakt i papiret. Papiret kan benyttes til ulike trykksaker, der mottakeren bruker sin mobiltelefon til å hente inn mer informasjon over internett, gjennom å skanne inn trykksaken. Sikkerheten økes også ettersom NFC-taggene er bakt inn i papperet og ikke kan pilles bort.

Eksempler på trykksaker er visittkort, hylleinformasjon, reklameskilt samt forskjellig emballasje, som legemidler der man for eksempel vil finne ut hvorvidt legemiddelet er dopingklassifisert. Sammen med leveringen av papiret for trykkeriene også en kode som kan benyttes for å aktivere de trykte NFC-arkene i skyen. Powercoat Alive er gjennvinnbart.

Nytt på standen til Antalis var også Qres F160 HS, som er en blekkskriver i format 1,65 ganger 2,55 meter. Skriveren kan trykke på alla, både myke eller stive materialer, som papir, vinyl, plast, glass, tre, metall, sten, lamint, keramikk og gummi. Qres F160 HS benytter uv-blekk i cmyk. Skriveren kan oppdateres med to ekstra farger til seksfargerstrykk samt at den maksimale materialhøyden kan økes fra 50 til 300 millimeter.

Eksempler på ulike materialer som man kan skrive på i Qres F160 HS

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Gnistrende presisjon med iEchos nye laserstans

IEcho hadde med seg en rekke skjæremaskiner til Fespa. Den som kanskje fanget de besøkendes interesse mest var laserskjæremaskinen LCT350, som i gnistrende fei skar ut etiketter.
laserstans2

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12